Luchtruim Suriname blijft toch gesloten voor vakantiegangers en toeristen uit Nederland – video’s

KLM Suriname SLM vakantie

Update again:
De vlucht van vrijdag wordt normaal uitgevoerd. De mensen zullen in zelfquarantaine gaan. Bij vluchten die van 4 tot en met 11 oktober worden uitgevoerd, zullen mensen een negatieve Covid-19 test moeten overleggen die niet ouder mag zijn dan 72 uur.

De mensen moeten verplicht in quarantaine. De faciliteiten worden in orde gemaakt door hotels aangesloten bij Suriname Hospitality and Tourism Association (Shata). Bekijk onderstaande video van de spoedpersconferentie of bekijk de volledige update op Starnieuws

Helaas, de commerciële vluchten vanuit Nederland gaan toch NIET door. Dit vanwege het stijgende aantal positieve gevallen in Nederland.

De regering heeft donderdag besloten de commerciële vluchten tussen Suriname en Nederland te stoppen. De president heeft dat vandaag tijdens het bezoek aan de scholen bekend gemaakt.

Zijn jullie het eens met dit besluit? Het gaat namelijk best goed in Suriname en het zou toch zonde zijn als er positieve gevallen vanuit het luchtruim binnenkomen? Bovendien zijn er zoveel voorwaarden verbonden aan het reizen naar Suriname. Dit maakt het voor de reizigers uit Nederland niet echt populair

Dit besluit is genomen vanwege de stijging van Covid-19-gevallen in het voormalig moederland. President Chandrikapersad Santokhi maakte het nieuws bekend tijdens zijn scholenbezoek op de eerste schooldag. Suriname zal volgens het staatshoofd slechts “Covid-19 vluchten, repatriatievluchten”, uitvoeren. “En wel onder zware voorwaarden en strenge controle” Lees meer in het bericht van DWT

Bekijk de live video’s

De spoedpersconferentie omtrent de vluchten van Suriname naar Nederland

Lees ook: 105de coronadode in Suriname – video spoed persconferentie over vluchten tussen Amsterdam en Paramaribo

4 thoughts on “Luchtruim Suriname blijft toch gesloten voor vakantiegangers en toeristen uit Nederland – video’s

  1. Alleen niet iedereen heeft corana en je weet ook niet wie het heeft jullie laten gewoon de mensen wachten terwijl jullie niet eens weten of de mensen iets hebben mensen willen komen naar Suriname mensen zoeken warmte op en de Surinaamse bevolking heeft de euro’s nodig wat uit Nederland komt

  2. Ik hb een vraag.maar andre vluchten zijn wel open? Alleen nederland en suriname niet.ff een duidelijk heid .danku

Comments are closed.