Kind overleden vanwege teveel luizen op haar hoofd – Video’s Amerika

meisje luizen Amerika

Een vreselijke dood voor dit lieve meisje veroorzaakt door luizen. Nee, eigenlijk door wrede ouders!

Ze had zoveel luizen op haar hoofd, dat ze werd ‘leeg gezogen’. Het veroorzaakte vermoedelijk een hartaanval. De ouders van de 12-jarige uit Amerika zijn aangeklaagd voor moord.

[quads id=1]

Het vermoeden bestaat dat het meisje ernstig is mishandeld en verwaarloosd. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie. Hou kunnen ouders zo wreed zijn? En hoe kunnen ze zo slordig zijn. Het meisje was ook heel lang niet gebaad.

[quads id=1]

Teveel hoofdluizen

Verwaarloosd kind sterft door veel te veel hoofdluizen. Een vader en een moeder uit Amerika zijn aangeklaagd voor de dood van hun 12-jarige dochter. Het meisje had zoveel luizen op haar hoofd, dat die mogelijk een hartaanval hebben veroorzaakt.

Een rechter in Amerika heeft beslist dat er genoeg bewijs is om de ouders Mary Katherine “Katie” Horton en Joey Yozviak aan te klagen voor moord. Het meisje werd vorige maand levenloos aangetroffen.

[quads id=1]

Leeggezogen door luizen

Een politie man op de zaak verklaarde dat hij nog nooit in zijn leven zo een ernstige luizenplaag had gezien als bij de 12-jarige Kaitlyn Yozviak. Volgens hem was had het meisje al drie jaar lang last van luizen. De beesten hebben haar letterlijk leegzogen. Het meisje heeft daardoor vermoedelijk bloedarmoede gekregen, wat mogelijk leidde tot de hartaanval die haar uiteindelijk het leven kostte.

Overal ongedierte

Kaitlyns moeder heeft toegegeven dat het meisje minstens anderhalve week voor haar dood geen douche of bad had genomen. De buren hadden het meisje al een tijdje niet meer buiten gezien. Toen de politie het huis inkwam, nadat ze gebeld werden door haar moeder omdat ze niet meer bewoog, troffen ze allemaal ongedierte aan in Kaitlyns kamer.

Onhygiënische omstandigheden

[quads id=1]

Het meisje heeft twee oudere broers, die waren GELUKKIG, al eerder uit huis geplaatst vanwege de onhygiënische omstandigheden binnen het gezin. Ook Kaitlyn werd weggehaald bij haar ouders, maar ze mocht na 6 dagen weer terugkomen. Toen Kaitlyn geboren werd zou ze eigenlijk geadopteerd worden door twee lieve ouders. maar helaas ging de adoptie niet meer door (video)

Haar oma geeft de kinderbescherming de schuld van haar dood. ‘Als ze haar niet terug hadden geplaatst, of aan mij hadden gegeven, dan was ze nu nog in leven’

Video’s

[quads id=1]

Triest het meisje zou eigenlijk geadopteerd worden. Maar de adoptie ging niet door.