Foto & video reportage – President Santokhi bezoekt scholen op de eerste schooldag van Surinam

scholen begonnen Suriname

De scholen zijn vandaag begonnen!

Sommige kinderen hebben hoog bezoek gehad vandaag. De president van Republiek Suriname Chandrikapersad Santokhi bracht samen met de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Marie Levens een bezoek aan verschillende scholen.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht om de foto’s en de vele prachtige live video’s daarvan te bekijken. Misschien zie je jouw kind ook? Bij deze wensen wij van FamilieNieuws alle kinderen van Suriname nogmaals een leuk, leerrijk, succesvol en heel gezond schooljaar toe. We zijn ontzettend trots op jullie, op jullie ouders en ook op de leerkrachten. En we zijn ook trots op de minister! Het is voor iedereen een lastige periode. Tevens bedanken we de Amerikaanse Ambassade in Suriname voor het doneren van USD 50.000 aan spullen. Hoe ging het bij jullie? Hoe vonden jouw kinderen het om met een mondkapje in de klas te zitten?

[quads id=1]

President Chandrikapersad Santokhi bezoekt scholen

Vandaag, donderdag 1 oktober 2020 op de eerste schooldag, bracht de president van de Republiek Suriname Chandrikapersad Santokhi een bezoek aan verschillende scholen. Onderstaand bericht en foto’s deelde Communicatie Dienst Suriname op hun Facebookpagina.

Minister van onderwijs

[quads id=1]

Deze bezoeken deed het staatshoofd samen met de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Marie Levens. De school die als eerste de eer kreeg was OS FLORA. Daarna was het de beurt aan het Surinaams Pedagogisch Instituut (SPI). De overige scholen die de president zal aandoen zijn de Polanenschool, Shri Vishnu school en de Kennedyschool. De president sprak de leerlingen de moed in om ondanks de COVID- 19 situatie hard hun best te doen.

ambassade Amerika Suriname

Foto’s en live video’s

[quads id=1]

Hier een fotocollage van het bezoek van president Santokhi, samen met minister Marie Levens aan enkele scholen op 1 oktober 2020.

Bekijk de live video’s

Hieronder het statement van de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Marie Levens, in verband met de start van het schooljaar 2020-2021.

Bekijk hier de vele foto’s

[quads id=1]