14 nieuwe besmettingen in Suriname – Video GEEN mond neus bedekking voor kinderen tot en met 5 jaar

0

Er zijn vandaag 125 mensen getest in Suriname en daarvan zijn 14 besmet met het coronavirus. Bekijk het bericht om alle nieuwe officiële cijfers van vandaag te bekijken.

Video – Morgen start de school weer. Een spannende dag voor leerlingen, leerkrachten en ouders. Er zullen geen onnodige risico’s genomen worden. Daarom moeten de leerlingen een mond en neus bedekking dragen! Het ministerie raad het dragen van een face shield af. Let op kinderen tot en met 5 jaar hoeven GEEN mond neus bedekking te dragen. Bekijk de video daarover en geef het door aan belanghebbenden. Succes allemaal en be safe!

Besmettingen in Suriname

Het nieuwe aantal besmettingen is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om alle cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

Morgen start het nieuwe schooljaar

Het schooljaar 2020-2021 vangt morgen, donderdag 1 oktober 2020, aan in Suriname. Het zal starten met een aangepast programma. Dat heeft minister Marie Levens van Onderwijs Wetenschap en Cultuur bekend gemaakt.

Bekijk hier (nogmaals) de video erover zodat we allemaal goed voorbereid kunnen starten morgen. Er zullen geen onnodige risico’s genomen worden. Daarom blijft het noodzakelijk om een mond en neus bedekking te dragen! Het ministerie raadt echter het dragen van een face shield af. Kinderen tot en met 5 jaar hoeven overigens GEEN mond neus bedekking te dragen.

Bekijk de video

Bekijk hier de volledige lijst met protocollen voor vakantie oorden. Lees hem goed door voordat u vertrekt. Geef het bericht door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn en veilig kunnen genieten van een vakantie of weekendje uit in eigen land.

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.