35-jarige Vanessa steekt man neer – politie Suriname

vrouw man

Een ernstig familiedrama in een woning in Suriname.

Een vrouw heeft haar man neergestoken. De twee kregen ruzie en het is zodanig uit de hand gelopen dat ze hem meerdere keren heeft gestoken met een mes. De man is zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Wat kan er gebeurd zijn dat een vrouw overgaat tot zoiets. Een boodschap voor de vrouwen. Je kan dit niet maken. Een man is niet jouw bezit. Als het niet gaat, LOOP WEG!!!

[quads id=1]

Vrouw steekt haar levenspartner neer. De 35-jarige Vanessa J. heeft haar 39-jarige man ettelijke messteken toegebracht waardoor die zwaar gewond raakte. De man is per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

[quads id=1]

De steekpartij vond op maandagmiddag 28 september plaats op het woonadres van Vanessa en haar man. Zij wonen in het district Para. De politie van het bureau Rijsdijk kreeg de melding en ging op onderzoek uit. Het slachtoffer is zwaar gewond op straat aangetroffen door de politie. Vanessa is dezelfde dag aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het bureau. Het mes, waarmee zij haar man gestoken heeft, is gevonden en in beslag genomen door de politie.

[quads id=1]

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer en zijn gezin ruzie met elkaar kregen dat zodanig uit de hand liep dat messen tevoorschijn werden gehaald. Op een gegeven moment bracht Vanessa haar man de messteken toe. Zij is na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld ter zake zware mishandeling.

Gerelateerde berichten:

[quads id=1]

Meer over de moord op Shakur Merkus in Paramaribo – vriendin Ravella nog steeds niet veroordeeld (video)

Romario krijgt 20 jaar straf voor moord op 17-jarige vriendin Janice Scheltema

Man neergestoken en gekapt door 3 mannen in woning – politie Suriname

Dood Shakur Merkus in Suriname moord of zelfverdediging?