21-jarige Vikash slaat ex-vriendin bewusteloos te Munder – politie Suriname

jaloerse man

Vikash is door zijn vriendin het huis uit gezet. De vrouw uit Munder Paramaribo heeft het uitgemaakt omdat hij haar elke keer mishandelde. Maar dit accepteerde hij niet. Hij viel haar telkens lastig en bleef haar molesteren. Op een gegeven moment sloeg hij haar met een grote stok. Ze raakte bewusteloos.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Waarom kunnen sommige mannen niet tegen hun verlies? Denken ze echt dat een vrouw gaat blijven als je haar op deze manier behandelt. Vrouwen: Dit is geen liefde. Dit is jaloezie en jaloerse mannen zijn gevaarlijk. Vergeet dat niet.

Man opgesloten voor mishandeling van zijn ex-partner. De 21-jarige Vikash G. is door de politie van Munder op donderdag 17 september aangehouden ten huize van zijn ex-partner. De vrouw had op maandag 14 september aangifte van mishandeling gedaan contra Vikash. Dat schrijft politie Suriname.

[quads id=1]

Uit het voorlopige politieonderzoek is naar voren gekomen dat Vikash enige tijd bij de vrouw inwoonde. Omdat hij de vrouw vaak mishandelde verbrak zij de relatie en zette hem het huis uit. Dit viel niet in goede aarde bij Vikash die vaak naar de woning van de vrouw ging om haar te molesteren.

Op maandag 14 september ging hij weer naar de woning van zijn ex- vrouw en sloeg daarbij shutters kapot. Toen de vrouw haar huis uit kwam sloeg Vikash haar met een eind hout op het hoofd en wel zodanig dat zij bewusteloos raakte. Na deze laffe daad koos Vikash het hazenpad.

[quads id=1]

De vrouw werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Na behandeling mocht zij dezelfde dag weer naar huis. Zoals eerder aangegeven ging Vikash op donderdag 17 september weer naar de woning van de vrouw, die meteen de politie inschakelde. Vikash werd bij de woning aangetroffen en aangehouden. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld

[quads id=1]

One thought on “21-jarige Vikash slaat ex-vriendin bewusteloos te Munder – politie Suriname

Comments are closed.