2 nieuwe coronadoden – video – Veilig op vakantie in Suriname

vakantie Suriname

Helaas hebben we weer slecht nieuws! Er zijn vandaag 2 nieuwe coronadoden in Suriname. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte. Bekijk het bericht om alle nieuwe officiële cijfers van vandaag te bekijken.

Video – Er is ook goed nieuws, het is weer toegestaan om een vakantie oord in Suriname te bezoeken. Maar is het wel veilig? Bekijk de volledige lijst met de nieuwe protocollen waar je je aan moet houden en kijk ook naar een video erover.  Geef het door aan een ieder.

Doden in Suriname

We hebben helaas weer een paar doden in Suriname. Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

besmettingen Suriname

Veilig op vakantie in Suriname

Goed nieuws, het is weer toegestaan om een vakantie oord in Suriname te bezoeken. Helaas is de schoolvakantie bijna voorbij. Maar u kunt weer volop genieten van weekendjes weg. Lekker ontspannen buiten de stad met het gezin. Maar is het wel veilig? Veilig is het wel want de toegestane vakantie oorden moeten zich houden aan heel wat regels. Ook u als gast moet zich houden aan de voorwaarden. Bekijk de lijst met de nieuwe protocollen en kijk ook naar een video erover.  Geniet ervan!

Instructie bezoekers van vakantie oorden.

Uw eigen verantwoordelijkheid voor naleving van de instructies is cruciaal

1. Draag een mondneus kapje, zodra u in de nabijheid komt van (groepen) mensen of in een gesloten ruimte
2. Zorg voor uw eigen hand sanitizer
3. Was regelmatig uw handen met water en zeep of desinfecteer met Alcohol 70%.
4. Maak verantwoord gebruik van de aanwezige sanitaire voorzieningen, met andere woorden gebruik het netjes en laat het ook netjes achter
5. Moet u ergens wachten, houdt minimaal 1.5 m afstand van de volgende personen.
6. Begeeft u zich niet dichtbij andere bezoekers van het oord, blijft u in de omgeving van uw eigen groep
7. Raak niet onnodig oppervlakken aan en als het nodig is, desinfecteer daarna uw handen

8. Volg de instructies van de locatie.
9. Late in- of uitcheck tijd bij accommodaties is niet mogelijk omdat het schoonmaak personeel voldoende tijd moet hebben om de ruimte grondig schoon te maken voor de volgende groep gasten.
10. Bij een buffet reinig uw handen, zorg er voor dat u een mondneus kapje op hebt en houdt u afstand van 1.5 meter. Bij het opscheppen van de maaltijden volg de richtlijnen van het bedrijf.
11. Blijf een veilige afstand van 1.5 meter houden in het water. Ook op de zwemlocaties moeten mensen 1.5 meter afstand van elkaar houden en moeten ze elkaar de ruimte geven10

Video covid-19 journaal

Bekijk hier de video met een nieuwe aflevering van het covid-19 journaal. met meer informatie omtrent het bezoeken van vakantie oorden in Suriname Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn:

Bekijk hier de volledige lijst met protocollen voor vakantie oorden. Lees hem goed door voordat u vertrekt. Geef het bericht door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn en veilig kunnen genieten van een vakantie of weekendje uit in eigen land.

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie