16-jarige ‘gast in huis’ steelt meer dan SRD 2500 – politie Suriname

politie Suriname SRD

Soms ben je bang om mensen te helpen. Niet iedereen is te vertrouwen. In plaats van dankbaar te zijn stelen ze van je.

Dat is deze mensen in Suriname ook overkomen. Ze hebben mensen in huis genomen en dat is ze duur komen te staan. Laat het bericht meteen een waarschuwing zijn voor anderen.

[quads id=1]

Het is niet zo dat je niemand meer moet helpen maar wees wel voorzichtig en denk goed na wie je allemaal in huis haalt. Een 16-jarige jongen die onderdak kreeg van iemand is op heterdaad betrapt. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Politie Suriname

Onderdak komt hulpverlener en buren duur te staan. De politie van het bureau Santodorp heeft op woensdag 23 september de 16-jarige verdachte R. K. aangehouden ter zake diefstal. Dat schreef politie Suriname

De diefstal verdachte en zijn moeder hebben vanwege woningnood onderdak gekregen van de benadeelde. Op een gegeven moment merkte de hoofdbewoner op dat er goederen uit zijn woning ontbraken waaronder ook zijn mobiele telefoon. De buren gaven ook aan dat goederen en geldbedragen van hun weggenomen waren.

[quads id=1]

Hij is op heterdaad betrapt

Op dinsdag 22 september werd R.K. op heterdaad betrapt door een buurvrouw toen hij bezig was goederen uit haar woning te stelen.

Uit het politie onderzoek tot nu toe is naar voren gekomen, dat R.K. onder andere ruim Srd. 2.500, en een “powerbank” uit de woningen van de benadeelden heeft weggenomen. Het geld heeft hij ten eigen bate aangewend en de “powerbank” zou hij aan een vriend hebben gegeven.

Hij is aangehouden door de politie

[quads id=1]

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is R.K. in verzekering gesteld ter zake diefstal. De politie van het bureau Santo dorp heeft deze strafzaak voor verdere onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Jeugdzaken.