Milano, Gerto en Furgin verdronken! Politie Suriname

bootongeluk Suriname

3 families in zeer diepe rouw

Een vreselijk bericht van overlijden. Politie Suriname maakt bekend dat 3 jonge mannen zijn verdronken. Het gaat om 2 afzonderlijke bootongevallen in Suriname. Milano, Gerto (foto) en Furgin verdwenen in de diepte. Hun lichamen zijn inmiddels geborgen
[quads id=1]

Bekijk het officiële politie bericht om te weten wat er is gebeurd. Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden enorm veel sterlte met dit zware verlies. wilt u ook uw medeleven tonen. dat kan.

Leden van het Regio Bijstand Team Oost (RBTO) hebben in de late avond van zaterdag 26 september, samen met plaatselijke bewoners, het ontzielde lichaam van de 22-jarige Milano Apianai uit de rivier geborgen.

[quads id=1]

Milano moet op donderdag 24 september te water zijn geraakt, toen de boot waarin hij zat kapseisde. Het slachtoffer was met andere mannen in een boot op de Marowijne rivier. Op een bepaald moment sloeg de boot om ter hoogte van de samenvloeiing van de Lawa- en de Tapanahonyrivier. Met uitzondering van Milano wist een ieder zichzelf in veiligheid te brengen. Milano verdween in de diepte.

[quads id=1]

bootongeluk Suriname
De overleden Darson

De 24-jarige Gerto Darson en Furgin Willems zijn op zaterdag 26 september verdronken in de Tapanahony rivier nadat een boot waarin zij zaten omsloeg. Er voeren nog vier andere mannen in de boot. Die wisten zichzelf met moeite in veiligheid te brengen. Het bootongeval vond plaats ter hoogte van Koikondre. De mannen waarin vanuit het dorp Puketi vertrokken

[quads id=1]

De drie ontzielde lichamen zijn overgebracht naar Paramaribo en zullen in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan worden aan de nabestaanden.

Lees ook: Onze zoon, 32-jarige Furgell Willems (Fury) is overleden in Suriname
Foto binnengekomen via facebook