Mijn allerliefste zus Claudia Sabajo is vandaag 45 jaar geworden – verjaardag Suriname

Zussen zijn we niet voor even,
zussen zijn we voor altijd

Hieperdepiep hoeree. Helpen jullie mee met het feliciteren van Claudia Sabajo uit Suriname? Ze is vandaag namelijk 45 jaartjes jong geworden.

[quads id=1]

Ze wordt van harte gefeliciteerd door haar trotse zusje Cindy. Bekijk het bericht en de overige foto’s voor meer informatie. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht. Lieve Claudia, je krijgt ook de felicitaties van de FamilieNieuws crew

[quads id=1]

ย 29 september 1975 – 29 september 2020
๐ŸŽ‰๐Ÿพ๐ŸŽŠ
45 jaar voor mijn allerliefste zus

Claudia Sabajo

Zussen zijn we niet voor even, zussen zijn we voor altijd, en ik ben blij dat ik een hele lieve, soms eigenwijze, en ook nog een aardige zus als jou mag hebben, Ik kan alleen maar aan je zeggen dat ik heel veel van je hou.

Met deze woorden feliciteer ik mijn zus Claudia Claudette Sabajo met haar 45ste geboortedag vandaag. Je mag mama ook dankbaar zijn dat ze jou ook het levenslicht 45 jaren geleden heeft geschonken, wees haar ook dankbaar dat je haar ook nog als moeder hebt.

Claudia, ik wens jou heel veel kracht, wijsheid, kracht, liefde en gezondheid toe, Veel heb ik jou niet te zeggen mijn zus.

Dan na wang hiep hiep hoeraaa komt van Cindy Sabajo en gezin
Hartelijk gefeliciteerd๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐Ÿพ

[quads id=1]

[quads id=1]