Apoera in Total Lockdown! 1 nieuwe besmetting in Suriname – Video – persconferentie

Heel mooi. Vandaag hebben we maar 1 nieuwe coronabesmetting in Suriname! Goed zo lieve mensen. Gaan jullie zo door.

Opgelet! Apoera, Section en Washabo gaan op slot! Dit is noodzakelijk nadat heel wat mensen besmet zijn geraakt. Het gebied zal worden voorzien van voeding en medicatie. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video – Er is zojuist een covid persconferentie gehouden. Er is ingegaan op heel wat vragen omtrent de nieuwe covid maatregelen. Bekijk hier de video en luister naar de ministers.

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname

We hebben nu 67 zieken in Suriname. Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Apoera, Section en Washabo in total lockdown

De regering heeft Apoera, Section en Washabo in total lockdown geplaatst, nadat is gebleken dat binnen zeer korte tijd ongeveer 14 personen te Apoera besmet zijn geraakt met het COVID-19 virus. Dat heeft het communicatie team zojuist bekend gemaakt. Deze lockdown zal gelden voor 14 dagen. Deze informatie heeft minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid kenbaar gemaakt tijdens de COVID-19 persconferentie. (zie video)

[quads id=1]

De minister heeft aangegeven dat personen het gebied niet aan en af mogen doen, zonder toestemming van de autoriteiten. “Het gebied zal worden voorzien van voeding en medicatie.” De bewindsman zegt verder dat er een team van deskundigen in het gebied is, dat de situatie monitort. De mensen die positief zijn getest zijn overgebracht naar quarantaine faciliteiten.

Minister Ramadhin verzekert de samenleving dat er geen sprake is van verspreiding vanuit Apoera. “De situatie is onder controle.”

Video persconferentie

[quads id=1]

Bekijk hier de video van de volledige persconferentie. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn:

Bekijk via Facebook:

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatoe