Parkeerwachter centrale markt te Paramaribo licht mensen op – politie Suriname

centrale markt Paramaribo

Wisselen wisselen mamie, wilt u wisselen? Dat hoor je vaker als je voor de centrale markt te Paramaribo loopt.

Een bekende plaats om te hosselen. Helaas ook om mensen op te lichten. Delano, de parkeerwachter, heeft meerdere mensen opgelicht. Ben je ook opgelicht? De politie roept benadeelden op om zich te melden.

[quads id=1]

Delano wist mensen te overtuigen van een gunstige koers. Hij zou het geld wel even voor ze wisselen. Uiteindelijk zagen de mensen hun geld nooit terug. Lees het officiële politiebericht voor meer informatie. Geef het door aan een ieder en laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn. Denk goed na aan wie je je geld geeft, je kunt namelijk bedrogen uitkomen.

[quads id=1]

Parkeerwacht voor de centrale markt te Paramaribo

De 53-jarige Delano L. op woensdag 16 september aangehouden en opgesloten voor verduistering. Dat schrijft politie Suriname. Delano, die als parkeerwachter werkzaam is nabij de Centrale Markt, wist meerdere personen ervan te overtuigen dat hij vreemde valuta voor hun kon kopen tegen een redelijke prijs. Naderhand kwamen de mensen erachter dat wat Delano vertelde een leugen was.

[quads id=1]

Meerdere mensen hebben aangifte gedaan

Een aantal personen hebben aangifte van verduistering gedaan tegen Delano. Het Surinaams geld dat Delano van aangevers ontvangen heeft om vreemde valuta te kopen heeft hij ten eigen bate aangewend. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Delano, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek contra Delano.

Ben je ook door Delano opgelicht?

[quads id=1]

Overige benadeelden, die aangifte wensen te doen, worden opgeroepen in contact te treden met de afdeling Kapitale Delicten. Deze afdeling is ondergebracht op het politie bureau Nieuwe-Haven.

One thought on “Parkeerwachter centrale markt te Paramaribo licht mensen op – politie Suriname

Comments are closed.