Nog maar 72 active cases in Suriname – Video – noodpakketten worden al thuisbezorgd

Het gaat echt wel de goede kant op! Er zijn vandaag maar 4 besmettingen bijgekomen. Zojuist zijn de nieuwe cijfers bekend gemaakt. Bekijk het bericht voor alle overige officiële cijfers van vandaag. We wensen alle zieken beterschap toe.

Goed nieuws. De verstrekking van de Covid-19 noodpakketten is gestart. De pakketten worden thuisbezorgd.

[quads id=1]

Video – De reden dat ze huis aan huis geleverd worden is omdat het een stuk veiliger is ivm met Covid-19, maar tegelijkertijd worden de mensen gescreend. Zijn de pakketten wel echt nodig? En zijn de mensen wel eerlijk geweest. Het uiteraard de bedoeling dat alleen de mensen die het echt nodig hebben kunnen beschikken over een pakket. Luister naar Minister Ramsaran van SOSAVO. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname

We hebben nu 72 zieken in Suriname. Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video – Verstrekken Covid pakketten gestart

Het ministerie van SOZAVO is begonnen met het afleggen van huis aan huis bezoeken voor het verstrekken van de covid-19 noodpakketten. Dit zegt de minister Uraiqit Ramsaran van SOSAVO. Hij was afgelopen woensdag te gast in het actualiteiten programma ‘In gesprek met’.

[quads id=1]

De reden dat men nu huis aan huis gaat is uiteraard ivm de drukte bij de SOSAVO kantoren. Dit is niet verstandig aangezien men zich dan moeilijk kan houden aan de veilige afstand. Maar ook ter controle. Hebben de mensen die zich geregistreerd hebben het pakket wel echt nodig? Luister naar het gesprek met de minister

Bekijk de video van ATV

[quads id=1]

Bekijk hier het volledige gesprek met de minister:

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informat