5-jarige om het leven gebracht door ‘vriendelijke’ moeder – BlackNieuws video’s Amerika

moeder dochter Amerika

En vreselijke daad door een moeder.

Haar buren beschrijven haar als een vriendelijke vrouw met een brede glimlach. Ze kunnen het amper geloven dat deze vrouw haar bloedeigen kind heeft doodgestoken. De 5-jarige Serenity overleefde de aanval van haar moeder niet.

[quads id=1]

Haar 8 jarige zus heeft het zien gebeuren. Hoe moet zij dit verwerken? Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie. Een kind die je 9 maanden lang hebt gedragen en vaak met pijn en moeite op de wereld hebt gezet. Is het depressie, is het waanzin, jaloezie? Waarom zou een moeder zoiets wreeds doen? Dit is een nieuwsbericht uit de categorie: BlackNieuws

[quads id=1]

Moeder uit Amerika

De 27-jarige moeder Simone Austin uit Amerika heeft haar 5-jarige dochter Serenity Arrington om het leven gebracht. Het meisje werd afgelopen zaterdag met een mes gestoken. Haar 8 jarige zus stond erbij en keek ernaar. Ze waren samen in een kamer en op een gegeven moment vroeg de moeder de oudere zus om de kamer te verlaten.

Dat deed ze maar ze kon alles zien via een gat in de deur. Ze zag dat haar moeder een mes onder een kussen vandaan trok en Serenity in haar nek stak. Haar opa, die ook in hetzelfde appartement woont, was op dat moment naar de winkel. Toen hij binnenkwam huilde het meisje en vertelde hem wat haar moeder had gedaan.

In het ziekenhuis werd ze dood verklaard

[quads id=1]

De moeder bracht Serenity naar buiten en legde haar op het gras. Buren zagen haar hevig bloeden en hoorden hoe de moeder schreeuwde dat ze spijt had. Het meisje werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze uiteindelijk dood werd verklaard. Een autopsierapport bevestigde dat ze stierf aan meerdere snijwonden in haar nek.

Volgens de buren was de moeder niet al te lang in de buurt komen wonen. Ze maakte een goede indruk en ze kwam heel erg vriendelijk over. Ze had namelijk altijd een brede smile op haar gezicht. De buren kunnen het zich niet voorstellen dat de moeder zoiets gedaan heeft met haar dochtertje. Het is een moeder zonder criminele achtergrond. Haar advocaat zei dat ze de middelbare school niet heeft afgemaakt. Ze werkte tot mei 2020 bij Walmart.

Een vrolijk en vriendelijk meisje

[quads id=1]

Buren beschrijven Serenity als vrolijk en vriendelijk. “Het is gewoon triest”, zegt een buurman. ‘Ik heb haar gisteren nog gezien en vandaag is ze weg.”

De politie heeft inmiddels bevestigt dat het meisje vermoord is door haar moeder. Ze wordt aangeklaagd voor moord met voorbedachte rade. Men weet nog steeds niet waarom ze over is gegaan tot deze wrede daad.

Bekijk onderstaande video’s erover:

[quads id=1]

Foto’s van de Facebook pagina van de moeder:

One thought on “5-jarige om het leven gebracht door ‘vriendelijke’ moeder – BlackNieuws video’s Amerika

  1. Ja dat weten ze wel ze was met eieren aan het spelen en had er 1 laten vallen te belachelijk voor woorden maar ze werd zo boos heeft haar doodgestoken op het,gras gelegd en os er naast gaan liggen totdat politie kwam

Comments are closed.