Video – Luchtruim open voor gasten uit Nederland – 10 dagen quarantaine en negatieve test

Goednieuws, je kunt weer naar Suriname vliegen! Recreatie oorden en casino’s zijn open! Avondklok start om 2100 uur!

Hierbij de toespraak van de president. De nieuwe maatregelen zijn aangekondigd. 1 van de nieuwe maatregelen is dat het luchtruim weer opengesteld is voor personen uit Nederland. Let wel dat u 10 dagen in quarantaine moet.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om de video te bekijken en geef het door aan iedereen! Zijn jullie blij? Hebben jullie zin om naar Suriname te omen of blijven jullie nog even in Nederland? Bekijk de volledige lijst met alle 9 maatregelen. Geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn!

[quads id=1]

“Wij hebben ons als natie ingezet om het tij te doen keren. Dankzij de effectieve maatregelen en de handhaving daarop, is het aantal besmettingen enorm gedaald. De bezettingsgraad in de ziekenhuizen en de intensive care vertoont eveneens een sterke daling.

[quads id=1]

Met genoegen zeg ik dus ook deze keer dank, aan elke Surinamer die zich nationalistisch heeft opgesteld. Met uw gedrag zorgt u ervoor dat er steeds betere tijden komen”, aldus president Santokhi tijdens zijn COVID-19 statement van 27 september 2020.

Het staatshoofd zegt vervolgens: “Wij zijn er echter nog lang niet. Derhalve roep ik eenieder weer op: Houdt u zich aan de regels! De cijfers zeggen ons namelijk dat we nog lang niet de gewenste omstandigheid hebben.” Hij zegt vervolgens dat er een kleine uitbraak in Apoera was.

[quads id=1]

“Er zijn tijdig en adequaat isolatie- en quarantainemaatregelen getroffen. Hierdoor is de uitbraak inmiddels gemitigeerd. De situatie daar is voorlopig onder controle en de missie van artsen volgt de situatie op de voet”, verzekert de president de samenleving.

Video Toespraak president Santokhi

[quads id=1]

Bekijk hieronder de slideshow met de regels. Geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn!:

[quads id=1]