Shenaida uit Paramaribo werkt bij de bank en steelt ongeveer SRD 81.000

bank Paramaribo

P.s. Als je weet dat je de verleiding van geld niet kunt weerstaan, ga dan NIET bij een bank werken!!

‘Waar je werkt moet je eten’, dacht deze jongedame waarschijnlijk. Maar zo werkt het niet hoor. Nu gaat Shenaida het moeten doen met gevangenis eten. Ze heeft namelijk gestolen van haar baas. Ze werkte bij een bank in Paramaribo. Update: Er zou ongeveer SRD 81 duizend zijn verduisterd.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat ze heeft gedaan. Veel mensen hebben tegenwoordig geldproblemen. Het drijft mensen tot waanzin: Maandenlang stelen van je baas? Kunnen we de economie de schuld geven of heeft dit te maken met hebzucht en hele grote ogen?

[quads id=1]

Stelen van je baas

De Verduisteraar aangehouden en opgesloten. De politie van regio Paramaribo heeft op donderdag 24 september de 28-jarige Shenaida I. aangehouden ter zake verduistering. De vrouw is medewerkster van een bankinstelling in Suriname. Zij heeft een groot geldbedrag in Surinaamse dollar van de bank verduisterd. Dat schreef politie Suriname zojuist.

Ze heeft het toegegeven

Shenaida geeft toe het geldbedrag verduisterd te hebben in een periode van ongeveer zeven maanden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld.

[quads id=1]