Onze liefste moeder Rosaline Lapar – Boedhram is overleden in Suriname – video

2

Er is bijna niemand die voor een rechtvaardig mens wil sterven.

De diepbedroefde maar zeer dankbare kinderen maken middels dit bericht het overlijden van hun mama Rosaline Lapar – Boedhram. bekend

Bekijk het bericht en de gedeelde video voor meer informatie omtrent de uitvaart en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Er is bijna niemand die voor een rechtvaardig mens wil sterven. Slechts een enkeling durft voor een goed mens zijn leven te geven. Maar God bewees ons liefde doordat Christus voor ons gestorven is toen wij nog zondaars waren.
Tom. 5:7-8.

Zeer bedroefd maar dankbaar voor wat zij voor ons heeft betekend maken wij bekend dat door onze lieve Heer naar huis is geroepen onze moeder, schoonmoeder, grootmoeder en overgrootmoeder

Rosaline Elisabeth Lapar – Boedhram.

Geboren: 13 mei 1944
Overleden: 21 september 2020

De begrafenis vindt plaats op maandag 28 september 2020 te Mariusrust aan de Dr. S. Redmondstraat. Gelegenheid tot afscheid nemen van 13.00-14.00 uur bij de Grote Aula aldaar. De uitvaartdienst is van 14.00-15.00 uur, waarna ze naar haar laatste rustplaats wordt begeleid.

De diep bedroefden:
– Shirley en Evert Hermelijn en gezin
– Astrid en gezin
– Gretsjen en Erwien Bhattoe en gezin
-Dennis en gezin
– Joyce Lapar

Bekijk hier de gedeelde video:

2 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.