Bijna 3000 nieuwe besmettingen in Nederland – ook besmetting op Vlieland video

voetbalfans nederland

Wederom een dieptepunt qua besmettingen in Nederland.

Het aantal besmettingen blijft maar groeien. Maar als we de beelden vanuit Nederland zien dan moet het geen verrassing zijn. Mensen blijven feesten, barhangen en onlangs was er een groot voetbal event met honderden feestende voetbal fans (foto en video). Van social distance was absoluut geen sprake.

[quads id=1]

Dan kun je inderdaad een stijging van het aantal besmettingen verwachten. Bekijk het bericht voor meer informatie. Als het goed is moeten de reizigers die vanuit Nederland Suriname binnenkomen straks weer in quarantaine. Daar zullen de Surinamers vast blij mee zijn. Of niet? 8 mensen met coronavirus zijn binnen 24 uur gemeld als overledene en wereldwijd zijn bijna een miljoen mensen met de ziekte overleden. Bekijk het bericht en de video en geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

voetbalfans nederland

Bijna 3000 besmettingen

Het aantal bevestigde coronabesmettingen is tussen zaterdagochtend en zondagochtend gestegen met 2995. Dat is een nieuw dagrecord.  In de afgelopen zeven dagen zijn bijna 18.000 mensen positief getest, blijkt uit gegevens van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Het aantal sterfgevallen steeg afgelopen etmaal met 8 en het aantal ziekenhuisopnames met 37. Dat wil niet zeggen dat die mensen in het afgelopen etmaal zijn overleden of opgenomen, omdat zulke gegevens soms wat later worden verwerkt. Het hoge sterftecijfer (38) van gisteren kwam kwam door een ‘administratieve inhaalslag’ .

[quads id=1]

Ook corona op Vlieland

Het coronavirus heeft Vlieland bereikt. Voor het eerst sinds het begin van de uitbraak in Nederland, precies zeven maanden geleden, is een inwoner van het Friese Waddeneiland positief getest. Op Ameland en Schiermonnikoog hebben nog geen inwoners het coronavirus opgelopen. Lees het volledige bericht op de Stentor

Bekijk de video van de feestende voetbal supporters:

[quads id=1]

Over de eerste besmetting op Vlieland