Onze 37-jarige Michelda (Mieke) Vyent is overleden in Suriname – foto’s

Michelda Vyent Paramaribo

Je komt nooit meer terug mama? Why you do this 2 me? Hoe ga ik verder?? wie zal me nou liefde geven? 

Hartverscheurende woorden bij een groot verlies. Moeder, vrouw, zus en collega Michelda Vyent is overleden. Michelda werkte bij NV Luchthaven beheer Suriname en is 37 jaar geworden. Ze was ook bekend als Mieke

[quads id=1]

Vandaag is de De singi bakadina en MORGEN zal de uitvaart plaatsvinden. Bekijk het bericht voor alle details en kijk naar de vele gedeelde foto’s en condoleances. Wij van FamilieNieuws wensen alle bedroefde nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Als mensen komen te overlijden is dat heel zwaar, maar als je vrouw, je moeder, je zus, je nicht, je vriendin of zwageres overlijdt is het het zwaarst, een groot gemis zal er zijn en groot verdriet, maar de mooie herinneringen zullen we nooit vergeten, flink zullen we zijn, maar afscheid doet zoveel pijn.

Met heel veel verdriet maken wij bekend dat op zaterdag 19 september 2020 van ons is heengegaan onze moeder, zus, nicht, vriendin, zwageres en vrouw van Rodney Cooman,

Michelda Vyent

Michelda Vyent Paramaribo

[quads id=1]

De singi bakadina is op vrijdag 25 september 2020 van 17:00 – 19:00 uur te Bersaba. De begrafenis vindt plaats op zaterdag 26 september 2020 te Bersaba. Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van 14:30 t/m 15:00 en weer van 15:45 t/m 16:00 uur ook te Bersaba, daarna wordt ze ten grave gedragen om 16:00u.

PS. Op deze dagen zullen we ook de covid regels naleven.

Namens de families:
Fam. Cooman & Blankendal
Fam. Vyent & Plet
Fam. Promes & Oord
Fam. Wilsterman

~Moreo Cooman ~

[quads id=1]

[quads id=1]