Kan ik deze vriendin nog vertrouwen? – anoniem Suriname

Bestaan goede vriendinnen eigenlijk wel?

Sandhana uit Suriname dacht dat Ashna haar beste vriendin was. Ze vertelde haar alles. Ook over haar huwelijk en de problemen met haar man en haar schoonouders. Ze hadden zelfs samen stiekem contact met andere mannen

[quads id=1]

En toen werd Ashna jaloers. Ze heeft hun relatie verpest door gemene roddels te vertellen aan vrienden en familieleden. Sandhana is verdrietig en wilde graag haar verhaal met jullie delen. Ze had dit nooit verwacht van een vriendin. Valt de relatie tussen de twee vrouwen nog te redden? Of was dit nooit een echte vriendschap?

[quads id=1]

Ik wil graag wat advies

Hallo FamilieNieuws, ik ben Sandhana. Vandaag ga ik mijn verhaal met jullie delen, ik hoop echt dat ik eerlijke comments krijg. Ik wil weten wat jullie zouden doen in mijn plaats!!

Het gaat over Ashna, ze was mijn vriendin en ze is tegelijkertijd de zwageres van me man. We waren echt als beste vriendinnen. Alles deelden we met elkaar letterlijk alles. Samen uit samen thuis.

Ze roddelde mee

[quads id=1]

Wel ik zag haar echt als een beste vriendin dus vertelde haar af en toe ook wat er thuis bij mij gebeurt en over de band tussen mij en mijn schoonouders. Waarom ik der vertelde? Omdat ze ook tot de familie behoort. Ondertussen roddelde ze vrolijk met me mee. Ze leerde me om terug te praten en ze keihard antwoord geven. Ik moest niet te lief zijn want dan zouden ze misbruik van me maken. Zij was het die me leerde om als een heks te leven met die mensen. Ik vertrouwde haar volkomen en had niet gedacht dat ze me iets slechts zou leren.

We hadden dagelijks contact en we hadden beiden problemen met onze mannen. Maar we besloten niet meer om ze te stressen. Zo leerden we twee mannen kennen. Twee vrienden van elkaar. (ik zal niet schrijven hoe en waar we ze hadden leren kennen). We hielden contact met die mannen. Zij met die ene en ik met die andere

Ik had niets gedaan

[quads id=1]

Op een gegeven moment verbrak ik het contact met die jongen, Ik had ingezien dat ik fout bezig was. Ik moet zeggen dat ik nooit iets verkeerd gedaan heb met hem dus had ik geen spijt. Maar Ashna had nog volop contact met der boyfriend.

Plotseling kwam er een jaloezie in haar op. Ashna vertelde der boyfriend om me te blokken op social media enz en ze begon me zwart te maken in zijn ogen. Ze dacht dat ik iets met hem had. Ze was jaloers. En ze haatte mij ineens. Ze vertelde hem zoveel dingen. Ik kreeg alles te horen. Dat deed pijn.

Zoveel leugens

Maar ze deed het ook bij anderen achter mijn rug. Ze heeft gehuicheld met zoveel andere mensen en familieleden over mij!! Ik ben overal achter gekomen. Ze heeft zoveel hatelijke dingen gezegd. Ze heeft mensen ook gezegd dat ik haar probeerde te vergiftigen. Hoe komt ze erop? Hoe kan een mens ineens zo gemeen en jaloers zijn?

[quads id=1]

Er zijn verschillende mensen  naar me toe zijn gekomen om me te waarschuwen voor haar. Ik geloofde het niet. Maar die mensen kwamen met bewijzen.  Zoveel roddels over mij. Heel pijnlijk voor mij om te horen. Ik denk dat ze het nooit heeft gemeend met me. Was ze wel een echte vriendin?

Ze weet niet wat er is

Ik praat nu niet met haar en ze weet niet wat de reden is. Ze probeert op allerlei manieren te vissen wat er aan de hand is. Ik weet niet hoe ik dit nu aan moet pakken. Maar ik heb er heel veel verdriet van. Wat zouden jullie doen in mijn plaats? Kan ik haar nog wel vertrouwen? Kan ik weer met zo iemand praten en alles vergeten, of moet ik haar de waarheid vertellen en haar zeggen dat ik weet wat ze allemaal heeft gezegd tegen mensen? Ik vind het erg moeilijk.

[quads id=1]

Nou, dit is mijn eigen ervaring met iemand van wie ik dat nooit zou verwachten. Ik kan nog zoveel meer vertellen maar ik sluit me verhaal hierbij af. Denken jullie dat ik nog wel normaal met haar om kan gaan?

Dank u voor jullie tijd om dit te lezen en graag uw reactie achter laten, misschien weten jullie wat te doen!!! Ik ben namelijk heel erg droevig. Groeten van Sandhana

Gerelateerde verhalen

Anoniem – Waarom moet mijn beste vriendin mijn man appen? Paramaribo Suriname

Ik zou verhuizen naar Amsterdam maar mijn jaloerse beste vriendin heeft alles verpest – anoniem Paramaribo

Ik haat mezelf omdat ik jaloers ben op mijn zusje – anoniem Paramaribo

Anoniem: Gedumpt door leugens van mijn vriendinnen – Paramaribo

[quads id=1]

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw anonieme verhaal en we publiceren het gratis voor je!

** U kunt hieronder reageren op dit anonieme verhaal!
Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. 

8 thoughts on “Kan ik deze vriendin nog vertrouwen? – anoniem Suriname

 1. Wat vervelend dat je dat moet meemaken . Ik zou haar alles vertellen wat je weet en hebt gehoord en dan de vriendschap verbreken want een goeie vriendin is ze zeker niet . En misschien is dit ook een goeie les voor je om niet een iedere te vertrouwen . Mensen kunnen heel gemeen en negatief zijn . Wees daar voorzichtig meen en hou je bij je man en familie . Succes en sterkte ermee , komt vast goed 🙏🏽

 2. Ja hor helemaal waar bemoei je helemaal nt meer met haar . Want ze s echt een gemene vrndn hor . Blokkeer d’r gewn van alle kanten

 3. Beste Sadhana, wat vervelend dat je dit hebt meegemaakt.
  Het zou fijn zijn om een “beste “ vriendin te hebben. Maar geloof me uit ervaring, bestaan die niet. In het begin is het gezellig, leuk en alles. Maar later komt er willens en wetens jaloezie in het spel. En dan is het klaar. Jij veroorzaakt het niet. Het overkomt je gewoon. Door alles wat jij hebt verteld. Waarom het zo 9 van de 10 keer gaat mag Joost weten.
  En je moet niet willen om weer vriendinnen met haar te zijn. De volgende keer loopt het anders af. Jaloezie na wang takroe siekie.

  Ik zal zeggen laat haar in haar waarde. Karma is een bitch. Ze komt haar zelf wel tegen. Verwerk het en life goes on.

  Power.

 4. Je bent alleen geboren en niet met een paar. Zo gemeen is ze geweest over jou en toch wil je met der bemoeien. Nee toch

 5. Sandhana, je zegt het zelf al. Haar de waarheid vertellen en haar zeggen dat je weet wat ze allemaal heeft gezegd tegen mensen? je vind het erg moeilijk. Je zegt dat je niets meer met haar te maken wilt hebben. Pak haar op dezelfde wijze terug. Iedere keer als je haar vriend tegenkomt of op andere wijze contact heeft met hem. Zeg hem deze korte boodschap, telkens weer: “kijk uit met haar, of kijk uit met haar, ze is niet te vertrouwen. Als hij vragen stelt zeg je alleen, ik vertel je later meer. Ga niet opzettenlijk stoken en roddelen tegen hem. Maar zorg voor wantrouwen. Letop hoe zijn stabiliteit instabiel wordt. Dit maakt hem heel onzeker. Ashna is ziekelijk jaloers, als zij verteld over haar vriend, zeg je telkens, ja ik hoor veel over hem. Ik heb hem lang niet gezien, maar ik hoor veel over hem. Je hebt hem niet alleen of hij is niet alleen van jou. Deze die jij vriendin noemd, moet je de grond in boren. Zij vertelt deze roddels tegen haar vriend en iedereen om jou bij haar vriend weg te houden. Ze vertelt deze roddels tegen zijn vrienden en familie zodat zij haar waarschuwen als jij in de buurt komt van haar vriend. Jij krijgt dan overal de schuld van en ruzie met iedereen. Als jij dit nog een vriendin noemt, moet je echt naar een psychiater. Een Nederlands spreekwoord zegt, wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in. Zij is degene die een kuil graaft voor jou, en jij moet zorgen dat zij er zo diep als het kan zelf in valt. Hoeveel je haar mist, hoe boos je op haar wordt, blijf vriendelijk en beleefd. Doe alsof je nog steeds haar vriendin wilt zijn. Zij houd van huichelen, ok geef haar die huidgel. Ashna deed bij jou hetzelfde. Verzwak jezelf niet door te denken, O, zij krijgt haar straf nog wel! Geniet van het drama, waarin jij de hoofdrol gaat spelen. Ashna is jou al kwijt, gaat haar vriend kwijt raken en krijgt wat ze verdiend.

  1. Ik zou je aanraden om alles duidelijk aan der te zeggen en precies daar afronden. Want ze gaat nooit iets goed van je maken. Integendeel kan ze je huis breken. Hou van jezelf.

 6. Sadhana her is wel triestom the lezen,er is helemaal geen beste vriendin,beste vriendin kan jou leven zuur maken,beste vriendin gaat met jou man naar bed,dus dus liever blijf jij gewoon alleen.

Comments are closed.