119 actieve cases in Suriname – Video – al meer dan 900 lockdown overtreders

28 nieuwe besmettingen vandaag! En nog ‘maar’ 119 zieken. Zojuist zijn nieuwe cijfers bekend gemaakt. Bekijk het bericht voor alle overige officiële cijfers van vandaag. We wensen alle zieken beterschap toe.

[quads id=1]

Video – De versoepeling van de regels heeft er helaas niet toe geleid dat er minder lockdown overtreders zijn. De politie kan waarschuwend optreden, ook vermanend en boetes uitschrijven. Er zijn inderdaad wat calamiteiten geweest op Moengo. Bekijk de video met een gesprek daarover met minister Kenneth Amoksie van Justitie en politie

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname

We hebben nu 119 zieken in Suriname. Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video

Video – De versoepeling van de regels heeft er helaas niet toe geleid dat er dagelijks minder lockdown overtreders zijn. De politie kan waarschuwend optreden, ook vermanend,  maar ze kunnen ook boetes uitschrijven.  Het hangt af van de situatie. De politie is ook mens. Ze zullen altijd luisteren en de situatie bekijken en aan de hand daarvan zullen ze optreden.

[quads id=1]

Minister Amoksie zegt dat de regels minder streng zijn geworden maar de politie zal niet verzwakken. Er worden zeker wel mensen beboet wanneer dat nodig is. Hoeveel boetes er zijn uitgedeeld kan niet precies gezegd worden maar er zijn inmiddels al meer dan 900 lockdown overtreders geweest. Er zijn tevens wat calamiteiten geweest op Moengo. Bekijk de video met een gesprek daarover met minister Kenneth Amoksie van Justitie en politie

[quads id=1]

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informat