Mijn lieve moeder Lauren Ross (oma Claudet) is overleden in Paramaribo

39-jaren heeft ze met liefde gewerkt bij Lucky Store. Velen kennen haar als oma Claudet

Een droevig bericht van overlijden. Michelle Esseboom laat met veel verdriet weten dat haar lieve moeder Lauren Ross is overleden. Haar moeder heeft jaren lang hard gewerkt en was een bekend gezicht bij Lucky Store.

[quads id=1]

De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden. Bekijk het bericht en de vele mooie foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen Michelle, de familie, alle collega’s, vrienden en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar, want U bent bij mij, Uw stok en Uw staf, zij geven mij moed.
Psalm 23:4

Hierbij maak ik, dochter Michelle Esseboom, bekend dat op vrijdag 18 september 2020 is heen gegaan mijn dierbare en lieve moeder mevrouw

Lauren Ross

Op de leeftijd van 67 jaar. Ze was voor velen bekend als Mevrouw Claudet of Oma Claudet. Mijn moeder was werkende bij Luckystore Paramaribo. Ze heeft daar 39 jaren met heel veel liefde gewerkt

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 26 september 2020 . Bekijk onderstaande foto voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Lucky Store Lauren Ross

Belangrijk: Wij vragen u vriendelijk de covid-19 maatregelen in acht te nemen. Alvast bedankt!

Bekijk onderstaande gedeelte foto’s.

[quads id=1]

[quads id=1]