Alweer een nieuwe corona dode in Suriname – Video boodschap minister Ramadhin

0

Echt niet zo leuk dit: We hebben alweer een nieuwe corona dode in ons land! Zojuist zijn nieuwe cijfers bekend gemaakt. Bekijk het bericht voor alle overige officiële cijfers van vandaag. Sterkte aan alle nabestaanden. We wensen alle zieken beterschap toe.

Video – Het gaat toch wel beter, het aantal besmettingen daalt, maar de strijd is nog niet voorbij. De minister van volksgezondheid, Amar Ramadhin roept eenieder op om de regels te blijven volgen. Bekijk het bericht om te luisteren naar zijn video boodschap. Geef het door aan belanghebbenden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de cijfers blijven dalen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we niet weer een piek krijgen met besmettingen.

Besmettingen in Suriname

We hebben weer nieuwe corona dode erbij. Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

Video

Minister Ramadhin van volksgezondheid roept de bevolking van Suriname op om niet te verslappen. Blijf de maatregelen in achthouden. Alleen zo kunnen we blijven vechten tegen het virus. Bekijk hieronder de nieuwe aflevering van het Covig-19 journaal en luister naar de minister

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informat

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.