34-jarige man overleden na aanrijding te Paramaribo – politie Suriname

overleden Paramaribo

Een week lang heeft hij gevochten voor zijn leven, maar het mocht niet baten. Een 34-jarige bromfietser heeft het leven gelaten na een ernstige aanrijding in Paramaribo. Hij botste op een auto.

[quads id=1]

Hij is in het ziekenhuis overleden. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie en voor de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe

[quads id=1]

Bromfietser overlijdt een week na aanrijding. De 34-jarige bromfietser Rodriquez Munoz heeft op woensdag 23 september het leven gelaten in het Academisch Ziekenhuis. Dit na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding met een personenauto. De aanrijding vond plaats op woensdag 16 september.

De politie van het ressort Centrum kreeg de melding van een aanrijding tussen een bromfietser en een autobestuurder op de hoek van de Crommelingstraat en de Lothlaan.

[quads id=1]

De in Cuba geboren Rodriquez Munoz reed over de Lothlaan en verzuimde voorrang te verlenen aan de bestuurder van het voertuig op de crommelingstraat. Munoz is toen per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ontzielde lichaam van Rodriquez Munoz is intussen afgestaan aan zijn nabestaanden. De Verkeersunit van het politie bureau Centrum onderzoekt deze zaak.

[quads id=1]