‘Niemand heeft mij omgekocht’- Video – Pakittow reageert op roddels

Pakittow

Heeft activist Pakittow Stephano Biervliet, geld ontvangen voor de acties die gepland zijn voor aanstaande vrijdag? Dat zijn geruchten die circuleren in de samenleving. Tevens circuleert er een foto waarop Biervliet samen met een familielid van onze ex-president poseert. Is dat de reden waar hij nu actie wil gaan voeren? Heeft de huidige oppositie hem zo ver gekregen?

[quads id=1]

Bekijk het bericht en de uitgebreide video van een vraaggesprek met Stephano. Luister naar wat hij zelf zegt. Geef het door aan anderen zodat ze op de hoogte zijn en de waarheid zelf uit zijn mond kunnen horen. Een aantal mensen zijn tegen zijn plannen om actie te gaan voeren. Betekent dit dat die mensen het eens zijn met de verhoogde brandstof tarieven?

[quads id=1]

Pakittow Stephano Biervliet is tegen de verhoogde brandstof prijzen. Hij riep daarom de samenleving van Suriname op om samen met hem te protesteren op het Onafhankelijkplein te Paramaribo. It’s time!!!! Alles plat!’ Dat waren de welbekende woorden van Stephano Biervliet a.k.a. ‘Pakittow’. Hij riep Suriname afgelopen 17 februari op om samen met hem de straat op te gaan. Het bracht aardig wat mensen de straat op.

[quads id=1]

Tevens riep hij afgelopen 6 maart de studenten op om wederom protesten te voeren tegen beleid van de vorige regering.

Bekijk hier de video van TBN Prime Alert:

Pakittow reageert op de roddels in de samenleving

[quads id=1]

brandstof Suriname

Lee ook: Oproep tot massa protest actie tegen verhoogde brandstof prijzen in Suriname

Lees ook: Video’s – Wie is Stephano Biervliet a.k.a. ‘Pakittow’ uit Paramaribo – politiek Suriname

Lees ook: Video – Activist Stephano ‘Pakittow’ Biervliet roept op tot nieuw protest in Paramaribo

[quads id=1]

3 thoughts on “‘Niemand heeft mij omgekocht’- Video – Pakittow reageert op roddels

  1. Toen d militair t volk opriep werd hij gelijk gearresteerd. Niet dat deze jonge heer gearresteerd dient te worden. Nu meten ze letterlijk met 2 maten he.

  2. Goed zo pakkitow👍. De ambtenaren krijgen een 50% loonsverhoging. En hoe verder met de particulieren. Je boodschap was perfect💪👊

Comments are closed.