Matthieu uit Nederland is besmet geraakt – ervaring van een patiënt – RIVM: “dodental het hoogst sinds mei”

ziekenhuis Nederland Matthieu Onderdijk

Matthieu uit Nederland ligt in het ziekenhuis. Matthieu is een jongeman van 37 jaartjes jong, fanatiek krachtsporter en hij was ooit benoemd als sterkste man atleet. En toch heeft het corona virus hem zwaar te pakken!

Hij ligt op dit oment op de ICU en is afhankelijk van zuurstof. Hij heeft een belangrijke boodschap voor de mensen, en vooral de jongeren, die zich NIET willen houden aan de coronamaatregelen. Voor de mensen die vinden dat het allemaal maar onzin is. Lees zijn boodschap en geef het door aan belanghebbenden. Beterschap Matthieu!!

P.s Zojuist zijn ook de nieuwe cijfers van het RIVM bekend gemaakt. Het aantal sterfgevallen door corona was vandaag het hoogst sinds 30 mei. Bekijk  het bericht voor alle overige cijfers

Het verhaal van Matthieu

Onderstaande deelde de dappere Matthieu Onderdijk met de wereld. Hij ligt op de ICU van het bij Catharina Ziekenhuis in Brabant Nederland

Repost: Doe maar gewoon wel mee. Een update van Tjeuke; ik lig nu sinds zondag in het ziekenhuis met corona. Voor wie mij niet kent; ik ben 37 jaar jong, fanatiek krachtsporter en oud sterkste man atleet. Ik ben met wedstrijden gestopt in 2014 heb m’n lichaam aardig gepushed om groot en sterk te worden maar de laatste jaren veel de nadruk gelegd op fit zijn en gezonde voeding. Het virus heeft me flink te grazen genomen. Ik voel me mentaal best goed. Ik heb echt zoveel fijne steunbetuigingen en berichtjes gehad! Iedereen heel erg bedankt daarvoor! Jullie zijn geweldig!

ziekenhuis Nederland Matthieu Onderdijk

Lichamelijk is wel een ander verhaal. Het ademen doet veel pijn en ik ben nog afhankelijk van zuurstof. De controles zijn wel goed steeds al ben ik echt goed ziek. Ik verwacht ook nog wel een paar dagen hier te moeten liggen. De medicatie lijkt aan te slaan wel maar het gaat erg langzaam. Ik lig in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Ik ben hier fantastisch opgevangen en het personeel doet echt super goed z’n werk.

Ik probeer op alle berichtjes te reageren maar het zijn er zoveel dat het Ik er niet helemaal de energie voor heb. Maar weet dat ik alle wensen erg waardeer! Bezoek is mogelijk onder strikte voorwaarden; en maximaal 1 persoon of 2 uit een huishouden per dag.

ziekenhuis Nederland Matthieu Onderdijk

Corona is echt mensen! 28 procent van m’n longen is aangedaan..twee weken geleden stond ik nog 300kg te Deadliften en kan nu niet eens functioneren zonder externe zuurstof. De steun vanuit vrienden, (bonus-)familie, collega’s, m’n (oud-)studenten, de strongman, bodybuilding en powerlift wereld en van al m’n vrienden bij @powerbasefitness is ongekend! Nogmaals heel erg bedankt toppers! ❤️❤️❤️ much love, the legend.
#ikdoewelmee #corona #legend

Nieuwe cijfers Nederland

Het aantal positieve coronatests is donderdag toegenomen met 2.552, blijkt uit data van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid. Ook kwamen er 25 nieuwe ziekenhuisopnames bij en zestien sterfgevallen.

Het aantal gemelde sterfgevallen is het grootst sinds mei, blijkt uit data van het RIVM. In de afgelopen zeven dagen zijn meer dan 15.000 mensen positief getest op het coronavirus. . Lees het volledige bericht op NU.nl

Ook deze mevrouw deelde haar verhaal. Ze heeft het helaas niet gehaald:

Gerelateerde berichten

Lees ook: Video – Raisa uit Suriname is besmet geraakt – Ervaring van een ex- patiënt

Lees ook: Video – ‘Ik lag op de intensive care van Wanica ziekenhuis’ – Ervaring van een besmette persoon in Suriname

Lees ook: Over de dood van mijn broer Ricky – ervaring van een ex-patiënt

Lees ook: ‘Ik lag in het ziekenhuis in Paramaribo’ – Ervaring van een ex-patiënt in Suriname

Lees ook: Video – Dwayne “The Rock” Johnson ook besmet geraakt met Covid

Lees ook: Franse ambassadeur Joly besmet met coronavirus in Suriname – Danielle Veira in quarantaine

Lees ook: Video gesprek met DC Yvonne Pinas vanuit RKZ ziekenhuis Paramaribo – Zij is ook besmet

Lees ook: Kolonel Jerry Slijngard ook positief getest – NCCR Suriname – video’s

Lees ook: Besmette vrouw krijgt baby in ’s Lands Hospitaal Paramaribo – video’s

Foto’s en post afkomstig van zijn Facebookpagina

ziekenhuis Nederland Matthieu Onderdijk

One thought on “Matthieu uit Nederland is besmet geraakt – ervaring van een patiënt – RIVM: “dodental het hoogst sinds mei”

  1. Dat noemen ze “Roid Flu” en komt veel voor bij krachtsporters.

    Dat hij ook (vals?) positief test lijkt me niet relevant in dit verhaal.

    Een jonge sterke vent krijgt in principe geen longontsteking van Covid. Dit komt gewoon door de anabolen.

Comments are closed.