101ste coronadode in Suriname – Video – De situatie in Nickerie

Helaas hebben we weer een coronadode!! Bekijk het bericht voor alle overige officiële cijfers van vandaag. Sterkte aan alle nabestaanden. We wensen de zieken beterschap toe.

[quads id=1]

Video – In Nickerie is de situatie redelijk onder controle. Er zijn al een tijdje geen positieve gevallen gemeld. Er zijn wel wat covid-19 besmettingen geweest in Coronie en een aantal van die patiënten zitten in het MMC ziekenhuis. Nickerie heeft zijn eigen Covid team en ze hebben heel wat mensen kunnen opleiden. Luister naar coördinator Radha Ramjatan. Deel het bericht met belanghebbenden

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname

Helaas hebben we weer een coronadode! Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video

In het grensdistrict Nickerie in de Covid-19 situatie onder controle. Er zijn wel cases van besmettingen geweest. De voorbije dagen zijn er nauwelijks tot geen nieuwe besmettingen gemeld. Wel zijn er vorige week wat besmettingen geweest in Coronie. Een aantal van de positieve gevallen zijn  naar Nickerie verplaatst en opgenomen in het MMC.

Eigen team

Sinds deze maand is er special voor het district een team aangesteld: Het covid-19 District coördinatie Team Nickerie. Coördinator Radha Ramjatan vertelt erover. Ze hebben veel mensen kunnen opleiden.

[quads id=1]

Bekijk onderstaande video. Kijk vanaf minuut 8.46:

[quads id=1]

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie