Video uitvaart – Onze prinses, 23-jarige Vernalisa Bijlhout uit Paramaribo is overleden – foto’s

uitvaart Paramaribo

Een hartverscheurend bericht van overlijden: Onze prinses, ons enige zusje Vernalisa Bijlhout is overleden op 23-jarige leeftijd

Een nachtmerrie voor haar broers Derel, Gilberto, Gilliano, Ruchano en Glenn Bijlhout. Ze moeten namelijk hun zusje Vernalisa missen. Ze overleed in de jeugdige leeftijd van 23 jaar. Vernalisa, ook bekend als juf Bijlhout, was werkzaam op de O.S. Zinniastraat te Paramaribo

[quads id=1]

Bekijk de video van de uitvaart. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s, condoleances en video voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Lees ook het emotionele gedicht van 1 van haar broers. Wij van FamilieNieuws wensen haar broers, familieleden, collega’s, vrienden en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Ons zusje

Vernalisa Bijlhout

Uit Paramaribo is woensdag 16 september 2020 vrij plotseling overleden in de jeugdige leeftijd van 23 jaar.
De uitvaart zal plaatsvinden op donderdag 24 september 2020

Ik heb De Here daar boven gevraagd dat om antwoord te geven op mijn vraag: waarom nu waarom zo vroeg?!? Alles moet ik laten in God’s handen. Ik bid en geloof dat ik slaap en ik wakker word en dat dit maar een nachtmerrie is. Ik hou zielsveel van je en ik waardeerde je aanwezigheid elke dag van me leven al als we vaak genoeg gingen vechten of wat dan ook het was onze manier om te zeggen ai mie lobie jerre. Ik heb nu niemand die me zo gaat kunnen lastig vallen als jij mijn enigste zusje mijn schattige en super intelligente idol. Je bent alles geweest wat ik zou willen zijn Smart, Prachtig, Vooruitstrevend……… πŸ’“

IK HEB NIET GNOEG WOORDEN OM JE TE BEWIJZEN WAT JE VOOR ME BETEKENT.

[quads id=1]

Als ik opkijk wil ik echt dat ik wakker word en dat het gewoon een nachtmerrie is. God heeft een plan met iedereen geloof ik. Was het jouw tijd?
Had God jouw nodig daar boven? Heeft hij je hulp nodig daar boven?
Zonder twijfel weet ik dat je voor altijd in mijn hart zal blijven en ik je nooit nooit NOOIT nooit nooit vergeten zal. Ik zal jouw herdenken elke dag van mijn leven tot de dag dat ik niet adem hierzo op aarde en ik dan met jouw mag wandelen op de wolken daar boven in de Hemel.

God geef mij kracht en wijsheid ik heb U nodig meer dan ooit.
Als ik verder kan gaan in t leven? U alleen kan mij de kracht daarvoor geven en zekerheid. Ik ben helemaal kapot van binnen. Ik weet niet hoe of wat ik moet doen. Here geef ons kracht mijn familie. πŸ’Œ

Vernalisa Bijlhout,
ik hou van jouw voor altijd, ik ben zeker dat je in ons midden bent en naar ons kijkt. Overal waar je aankomt maak je het prettig en een onvergetelijke sfeer. Ik missssss je lil Sis.
Ik wenste wel wakker te worden uit deze depressieve nachtmerrie. Ik hou van jou mijn idol πŸ’™
~ Ruchano Bijlhout ~

Bekijk onderstaande video en foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden. De uitvaart heeft inmiddels plaatsgevonden. Bekijk de video:

[quads id=1]

[quads id=1]

7 thoughts on “Video uitvaart – Onze prinses, 23-jarige Vernalisa Bijlhout uit Paramaribo is overleden – foto’s

  1. lieve zus Sansia met echtgenoot,lieve oma en ook uw dierbare zonen..heel veel sterkte…love u all,Rosy

  2. sterkte familie
    k Ken jullie niet
    maar k wens jullie heel veel sterkte in deze droevige dagen hoor.

Comments are closed.