Nu meer dan 100.000 positieve testen in Nederland – video’s #ikdoenietmeermee

overleden Nederland

Jammer dit: Nederland heeft de grens van 100.000 coronabesmettingen gepasseerd!

Dat betekent dat meer dan 100.000 mensen in Nederland positief getest zijn op het dreigende Covid-19 virus. Op dit moment groeit het aantal besmettingen in een raptempo.

[quads id=1]

Vandaag alleen zijn er 2357 nieuwe besmettingen bijgekomen. De autoriteiten in Nederland maken zich zorgen. En tegelijkertijd willen veel mensen in Nederland af van de coronamaatregelen.

#ikdoewelmee of #ikdoenietmeermee ?

Video’s – Zelfs bekende Nederlanders. Ze zijn een actiegroep gestart om zich af te zetten tegen het huidige coronabeleid. Uiteraard, al die regels zijn niet leuk. Maar wat moet men dan doen om gezond te blijven? Hebben jullie het antwoord daarop? Want nu gaat het niet goed. Bekijk de video’s. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen in Nederland weer gestegen

Het aantal coronabesmettingen in Nederland is zojuist gestegen tot boven 100.000.Hettotaal staat nu op 100.597. Dat is een toename van 2357 ten opzichte van dinsdag en een nieuw dagrecord. Op dinsdag meldde het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) 2250 positieve tests In de afgelopen zeven dagen zijn meer dan 14.000 mensen positief getest op het coronavirus.

[quads id=1]

Meer positieve testen

Sinds juli testen steeds meer mensen positief op het virus, met name in het westen van Nederland. Van vorige week woensdag tot en met afgelopen dinsdag werden bijna 13.500 positieve tests geregistreerd, terwijl dat er een week eerder 63 procent minder waren. Ook het percentage personen met een positieve uitslag is toegenomen: van 3,9 naar 6,1 procent.

In de randsteden meer besmettingen

[quads id=1]

De regio’s met de meeste nieuwe besmettingen zijn Amsterdam-Amstelland, Rotterdam-Rijnmond, Haaglanden, Utrecht, Kennemerland en Hollands Midden. Nu.nl

Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 31 miljoen positieve testen geweest. Amerika, India en Brazilië staan in de top 3.

besmettingen Nederland besmettingen Nederland

Bekijk de video’s over de #ikdoenietmeermee actie