Kiesha overleefde een heel zwaar ongeval in Paramaribo – video’s en foto’s

Als het niet je tijd is, is het niet je tijd.

Helpen jullie mee met de beterschapswensen voor Kiesha. De 20-jarige is herstellende van een heel zwaar ongeval te Paramaribo. Ze wilde haar ervaring, foto’s en video’s delen met een ieder. Maar ze wil vooral de mensen bedanken die haar al die tijd hebben bijgestaan.

[quads id=1]

Beterschap Kiesha!! Lees het verhaal van Kiesha. Bekijk de foto’s en gedeelde video’s. Let wel ze kunnen een beetje emotioneel overkomen. De beterschapswensen en de big up voor haar kunnen jullie plaatsen onder dit bericht

[quads id=1]

Hallo iedereen dit is mijn verhaal..

Ik ben een jongedame die namelijk Kiesha heet en amper 20 jaartjes jong is. Zoals bepaalde van jullie weten ben ik op dinsdag 30 mei 2020 betrokken geweest bij een aanrijding die ik helemaal niet had verwacht. Van mijn kant uit kan ik niet precies uitleggen hoe het gebeurd is omdat ik een so called black out kreeg.

Op die dag was ik op de brom met een nichtje van me om een werkje te doen en toen we op de hoek van de Mozartstraat te Paramaribo waren om over te steken, ik heb het voertuig niet gezien (D-max), staken we over en werden we aangereden. Verder weet ik niet wat gebeurd is. Toen ik na enkele minuten opstond lag ik bebloed op de grond met gebroken tanden, een gaatje onder me onder lip en zware schaafwonden in mijn gezicht (Let wel..ik had een intergraal helm op).

[quads id=1]

Vervoerd naar AZP Paramaribo

Ik werd na m’n eerste black out wakker en stond op om te kijken wat er gebeurd is en viel weer want ik was zwak. Na 5-10 min kwam de ambulance en werd ik met spoed vervoerd naar AZP Paramaribo. Daar aangekomen werd alles gecheckt, ik kreeg een infuus, foto’s van me hoofd, borst en longen werden gemaakt en mijn urine werd gecheckt. Daarna werd er nog 2 keer naar me gekeken en ik moest toen in de gang zitten zodat me ouders me konden ophalen. Zonder me wondjes schoon te maken of na te checken.

Ik ben nu in een fase waar ik aan het herstellen bent. Me tanden zijn intussen al gefixed maar ik moet nog naar controle gaan voor observatie vanwege die zware slag die ik heb gekregen aan me mond.

Bedankt voor alle steun

[quads id=1]

Ik wilde eigenlijk mijn zusje bedanken voor de slapeloze nachten die ze heeft moeten doorstaan vanwege de pijn in mijn rug, mijn zij en de pijn onder mijn borst. En ook voor het willen baden 🙈. Ik wil mijn moeder ook nog bedanken voor het willen voeden in die moeilijke periode ❤️. En natuurlijk wil ik mijn vriendin en alle vrienden en kennissen bedanken voor hun support ❤️

Ik ben God dankbaar dat ik vandaag nog in hun midden mag zijn, dat hij me heeft gered uit alle pijn en dat ik snel mocht herstellen, ondanks ik wilde opgeven.

Kiesha Arnhem

Foto’s en video’s. Let op sommige beelden kunnen u een beetje laten schrikken

[quads id=1]

1e week na de aanrijding

De wondjes zijn aan het herstellen

10 thoughts on “Kiesha overleefde een heel zwaar ongeval in Paramaribo – video’s en foto’s

 1. Beterschap be blessed God will help you dear. Blessi krakti . Wordt snel de oude. Gegroet zijt Gij. Bless for your family

 2. Beste Kiesha,

  Ik hoop dat je heel gauw mag herstellen, en beterschap wens ik je toe.
  Wanneer het moment daar is en weer gaat deelnemen aan het verkeer wees voorzichtig en let op.
  Heb een prettige voortzetting van de dag.

   1. Beste Kiesha beterschap en wordt heel gauw weer de oude. Dank aan de Almachtige dat je dit terug kan verteĺlrn IT wassn’t your time girl
    be bkessed 🌹🌹🌹🌹💐💐💐❤❤

  1. Beste Kiesha, dank God dat je het hebt overleefd. Ik wens jou van Harte Beterschap en een goed herstel.

Comments are closed.