Breaking nieuws 100ste coronadode in Suriname – Video – minister van onderwijs

besmettingen Suriname

Breaking nieuws er zijn in 1 dag 3 nieuwe doden te betreuren. We hebben nu 100 coronadoden in Suriname. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte! Een triest bericht vandaag. Bekijk het bericht voor alle overige officiële cijfers!

[quads id=1]

Video – Over 7 dagen begint de school in Suriname. Zijn jouw kinderen ready? Niet alle vakken zullen op school worden gegeven en kinderen zullen niet elke dag naar school gaan. Ook zullen er maximaal 10 leerlingen in de klas zitten. Luister naar de minister in de video. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname

100ste coronadode. Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video minister Levens

[quads id=1]

Vanwege covid-19 zullen niet alle vakken op school onderwezen worden. Als op 1 oktober het nieuwe schooljaar van start gaat, zullen leerlingen niet elke dag fysiek op school lessen volgen.

Dit is één van de covid 19-maatregels die door minister Marie Levens van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur bekend zijn gemaakt. Ook zullen er maximaal maar 10 leerlingen in een klaslokaal mogen zitten. Leerkrachten zullen maximaal zo’n 30 leerlingen onder zich krijgen, die verdeeld zullen worden in groepjes van tien.

U hoort minister Levens in onderstaande video over hoe deze aanpak in de praktijk zal verlopen.

[quads id=1]

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie