Oproep tot massa protest actie tegen verhoogde brandstof prijzen in Suriname

Pakittow Stephano Biervliet is tegen de verhoogde brandstof prijzen.

Hij roept de samenleving op om samen met hem te protesteren op het Onafhankelijsplein te Paramaribo. Bekijk het bericht en de oproep voor meer informatie.

[quads id=1]

De prijzen aan de pomp zijn vandaag behoorlijk gestegen naar boven de SRD 10. Velen zijn geschrokken. Waar gaat dit naartoe? Gaan jullie samen met Pakittow de strijd aan, of accepteren jullie de situatie zoals die is? Heeft protesteren wel zin? Geef het door aan belanghebbenden. P.s. Let wel. Er is nog steeds Corona in ons land. Be safe Suriname.

[quads id=1]

Nieuw tarief

Door de nieuwe unificatiekoers is de prijs van brandstof dinsdag bij de pompstations enorm gestegen. Het tarief van unleaded gasoline is ongeveer SRD 11 geworden. Dit bevestigt Sirodjenie Jankie, voorzitter van de Surinaamse Servicestation Exploitantenbond (SSEB). (DWT)

Onderstaande schreef Pakittow op social media

Breaking nieuws breaking nieuws .massa massa protest actie !!! Aanstaande vrijdag !!! Zakka benzine!! Of Joe sref kang zakka !!!
Kom met je daf je pannen en potten !!
We zijn bereid te helpen om Suriname op te bouwen maar we gaan ons zelf niet uithongeren voor mensen die vry lopen terwijl hun hebben gestolen !!! Suriname eerst dan derest πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·
Vrijdag aanstaande !!! 25 sept 2020 !!! Plein !!

[quads id=1]

Suriname oe ready gie a datum !!!
De arme worden armer en de rijke worden rijker.zoals jullie weten ben ik voor land en volk ! Ienoh Mang poer a money na volk sa pot Joe drape dan ding voer Mang ey wakka vrij.
Benzine omhoog
Koers omhoog
Winkel prijzen omhoog
Salaris het zelfde!!
suriname eerst dan derest !! Loading ….protest πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·πŸŒΏ

[quads id=1]

brandstof Suriname