Man snijdt buik van zwangere vrouw open – Hij wilde een zoon – Video India

baby India

Familiedrama uit het buitenland

Meisjes baby’s zijn in India vaak niet welkom. Ze worden gezien als last en ze kosten alleen maar geld. Terwijl zonen juist geld binnenbrengen. Daarom worden ‘meisjes’ zwangerschappen regelmatig afgebroken. Illegaal want het is strafbaar

Video – Maar wat deze vader heeft gedaan is verschrikkelijk. Dit doe je toch niet? Hij heeft de buik van zijn vrouw opengesneden nadat de priester hem voorspelde dat hij weer een meisje zou krijgen. zijn 6de meisje. Nu is de baby dood! Het was trouwens een jongetje. Bekijk het bericht en de video erover.

De baby is doodgeboren

Pannalal, een man in India, heeft de buik van zijn vrouw, Anita Devi, met een scherp voorwerp open gesneden. Hij wilde geen meisje. De vrouw was meer dan 5 maanden zwanger. Hij werd boos op zijn vrouw nadat een priester voorspelde dat hun 6de kind weer een meisje zou zijn. Hij had namelijk al 5 meisjes en de man wilde graag een zoon.

Hij verzocht zijn vrouw om de baby weg te laten halen, maar dat wilde ze niet. Hij wilde op een gegeven moment weten of de baby echt een meisje zou worden dus hij pakte en mes en ‘ging zelf kijken’.

Snijwonden in haar buik

De man viel zijn vrouw afgelopen zaterdag aan. De baby bleef in de eerste instantie ongedeerd in de baarmoeder maar vanwege de snijwonden aan de binnenkant van de vrouw haar buik, kreeg de vrouw enorme bloedingen. Er moest operatief ingegrepen worden om het leven van de vrouw en de baby te redden. De vrouw heeft het gered, maar de baby uiteindelijk toch niet. De JONGEN werd doodgeboren.

Hij mishandelde haar vaker

Familieleden van de vrouw vertellen dat de man de vrouw vaker mishandelde ‘omdat ze hem geen zoon had gegeven’. Maar ze hadden nooit gedacht dat hij zoiets wreeds zou doen. De familie vond de vrouw in huis. Haar man had haar daar achtergelaten in een plas bloed nadat hij haar buik opensneed.

De politie heeft hem aangehouden voor poging tot moord. Hij zegt dat het geen opzet was. Hij heeft de vrouw per ongeluk in haar buik gesneden. Hij heeft 5 meisjes en allemaal zijn een geschenk van God. ‘Nu is mijn zoon dood’. Jammert de vader.

Het komt vaker voor in India

Dit is niet de eerste keer dat dergelijk drama voorkomt in India. Er zijn op dit moment miljoenen meisjes vermist. Gewoon verdwenen. Dochters zijn vaak niet welkom. Het is strafbaar om een zwangerschap af te breken, maar het wordt toch illegaal gedaan.

Er worden duidelijk minder meisjes geboren in het land. Ze zien meisjes vaak als een last omdat families een bruidsschat moeten betalen wanneer ze trouwen. Zonen worden juist geprezen, ze brengen geld binnen en zorgen ervoor dat de familienaam blijft bestaan. Erg triest allemaal.

Bekijk hier een video erover:

baby India baby India

.

One thought on “Man snijdt buik van zwangere vrouw open – Hij wilde een zoon – Video India

  1. Dit kan niet zo doorgaan toch het is heel erg wat die meneer meegemaakt heeft en de agent in kwestie moet gestrafd worden waar ze moeten handelen dan doen ze dat niet dan zyn ze bang ervoor ik heb ook veel politiestations platgelopen maar nergens hulp gekregen in myn zaak dus ik zeg dan dat de agent in kwestie gestrafd wordt en dat moet een les voor andere agenten zyn .

Comments are closed.