KLM stapt over op vegetarische maaltijden – video review rotirol

klm rotirol Nederland

Wilt u kip of vis?

Dat gaan we straks niet meer horen op bepaalde vluchten van de KLM. Ze stappen namelijk over op vegetarisch eten. Dat doen ze om hun reizigers tegemoet te komen. Er wordt namelijk steeds vaker naar vegetarische maaltijden gevraagd

Het is bovendien ook beter voor het milieu. Niet getreurd. Dit geldt niet voor de vluchten naar Suriname. Of zal dat ook beter zijn? Dat wordt dan een rotirol met Tofu of alleen groente. Dat kan best lekker zijn toch? We kunnen altijd nog zelf eten meenemen op de vlucht. Of we moeten voortaan Business Class vliegen. Daar blijven ze wel vis en vlees serveren.

Video – De KLM Rotirol. De 1 houdt ervan en de ander vindt hem afschuwelijk. Bekijk de video met een eerlijke review

KLM Nederland

Luchtvaart Nieuws Nederland heeft het volgende bekend gemaakt. De Nederlandse Luchtvaart Maatschappij KLM heeft besloten om volgend jaar alleen nog maar vegetarische broodjes en wraps te serveren op de Europese Economy Class vluchten. De maatschappij zegt dat het ook beter is voor het milieu.

“Met een honderd procent vegetarische keuze komen we tegemoet aan de toenemende vraag van passagiers en dragen we op een positieve manier bij aan het milieu”. Dat zegt de KLM.

Business Class

Eigenlijk verandert er niet zo heel veel, de meeste broodjes en wraps waren al vegetarisch. Broodje kaas is namelijk ook vegetarisch. Dit geldt overigens niet voor de Business Class, daar kan men nog wel kiezen voor vlees of vis.

Kennen jullie deze review van de roto rol al?

One thought on “KLM stapt over op vegetarische maaltijden – video review rotirol

  1. Een broodje kaas is niet altijd vegetarisch. Sommige kazen bevatten namelijk dierlijk stremsel, wat uit de maag van een kalf gehaald wordt.

Comments are closed.