‘Dit heeft een politie agent in Suriname met mijn broertje gedaan’ – Video

politie Suriname

“Mijn broertje is mishandeld, onheus behandeld en met de dood bedreigd door een agent. Hij is bestuursambtenaar en hij kwam van het werk tijdens de lockdown uren MET dispensatiebrief!! Dit mocht niet gebeuren.  Ik wil dat de agent gestraft wordt!” Deze zus maakt geen grappen met haar broertje.

[quads id=1]

Video – Bekijk de video en luister naar het trieste verhaal van zijn zus Jael  en de collega’s haar broertje  Felayno Elliot.  Lees de berichten. Dit kan niet. Haar broertje is helemaal getraumatiseerd door de gebeurtenis. Zo kunnen we niet met elkaar omgaan? Zijn we nog wel veilig op straat vraagt zus zich af.

[quads id=1]

Mijn broertje is mishandeld door een agent

Een triest verhaal. Het broertje van Jael is op wrede wijze mishandeld door de politie in Suriname. Hij kwam van het werk. Het was tijdens de lockdown uren. Maar hij had een dispensatie brief bij zich

Ze is in gesprek gegaan met de media. Wat ze wil is dat deze agent buiten functie gesteld moet worden. Hij moet een gepaste straf krijgen. Hij heeft een pistool aan mijn broertje zijn hoofd gehouden. ‘Hij kon hem ook geschoten hebben en hem gedumpt hebben.’ Nee, we gaan het hier niet bij laten.

[quads id=1]

Felayno Elliot is Bestuursambtenaar. De politie mag niet zo omgaan met burgers van Suriname en zeker niet met ambtenaren die voor het werk over straat zijn na 8 uur in de avond uren. Dus tijdens de avondklok. Bekijk onderstaande video met hun verhaal. Geef het door aan iedereen.

Onderstaande schreef zijn zus op haar Facebook pagina:
Zo zo zoooooooo 🤔🤔🤔 Hmmmmmm ik zal het gebeuren van me broertje Felayno Elliot met jullie delen… Hij werk van 7uur smorgens tot 15:00 uur voor de overheid als bestuursopzichters opzichter… na 3uur werk hij gratis voor de overheid hij wordt dus niet betaald… okey mooi hij doet ht graag… Op die bewustte zaterdag 19 september heeft hij tt 02:00 uur met collega’s gewerkt in ht ressort munder. Hij was onderweg naar huis hoogte Van idsingastraat toen hij werd gestopt door een agent.. me broertje gaf hm toen zijn dispinsatie brief die nam hij niet aan en sloeg me broertje een vuist in zijn gezicht en als gevolgd daarvan kreeg me broertje een geboste mond… toen me broertje zich omkeerde om zijn valhelm op te nemen werd hij door die zelfde agent RADHJEN B. onder schot gehouden…. me broertje nam zijn telefoon en belde z’n meerdere mevrouw SITA en die agent ging maar tekeer en nam zn telefoon en maakte het uit.. BRUTAAL BEEST…me broertje werd in de boeien geslagen en in de pro gezet toen die agent weer naar hem toe liep en hm een fikse baks in zijn gelaat gaf( velen die me broertje kennen weten dat hij zich nimmer zal hebben verzet tegen deze kloot) me broertje is dus letterlijk mishandeld geworden en onheus behandeld door deze B.😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡.. toen me broertje aangaf dat me oom inspecteur is en bij poc werkzaam is hbbn ze hm naar haven gebracht…

[quads id=1]

Zijn vrouw Precious Gefeny belde me vroeg dat ze hm hbbn aangehouden waarvoor wisten we niet want zijn tel was afgepakt en uitgeschakeld.. we hbbn letterlijk naar alle politieposten gebeld nergens was hij terwijl hij op haven was en die agenten ons zeiden dat hij niet daar was…. denkende ze gaan hem ophouden zodat alle zwellingen terug gaan en hem zouden wegsturen…. Toen we informatie kregen van iemand dat hij daar was zijn we met zijn allen naar haven gegaan DE RESORT LEIDER, ZIJN COLLEGA’S, DE DC… op haven vroeg hij nr een beetje water ze hbbn hm gezegd om die gevangenen te vragen… ze hbbn hem ook geweigerd nr het toilet te sturen… KORTOM HIJ IS LETTERLIJK ONHEUSSSSSS BEHANDELDDDDDD. Ze hbbn hem daarna in een kamer gezet denkende dat ze alles cool gaan bespreken PRECIESSSSS DAT GAAT NIET GEBEUREN… toen me broertje pas om kwart voor 3 in de middag uit haven poort moch was hij zwak, onwell, gebroken, 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 hij kreeg een vissum naar EHBO waar 4 van zijn collega’s en mijn persoon hm hbbn gebracht ik ben gebleven en die collega’s moesten terug.. uit onderzoek is gebleken dat hij zwaar mishandeld is geworden en inwendige bloeding heeft opgelopen…
DEZE ZAAK ZAL NIMMER ZO BLIJVENNNNNN…… WIJ ALS FAMILIE ,VRIENDEN, KENNISSEN, COLLEGA’S , RESORTLEIDER, DC, DESBETREFFENDE MINSTER GAAN MORGEN GEZAMELIJK NAAR OPZ EN WE STAAN EROP DAT DEZE AGENT GENAAMD RADHJEN B. WERKENDE TE NIEUWE HAVEN AFDELING AANGIFTE DIENST een behoorlijke straf krijg… BETERSCHAP LIL BRO Love u

Ze deelde de volgende foto’s

[quads id=1]

Bekijk hier de video van TBN Prime Alert:

Disclaimer: Let op: Dit is het verhaal van de familie. Hun persoonlijke ervaring en niet die van FamilieNieuws. Laat dat duidelijk zijn. Uiteraard is de wederpartij vrij om hierop te reageren.

One thought on “‘Dit heeft een politie agent in Suriname met mijn broertje gedaan’ – Video

  1. Echt niet zo laten…baja ieder zn manieren maar a skowtu disi als alles op waarheid berust toch….adjakasa😡ik zeg niets en laat t precies zo😡a bo sabi sang na koeltoeroe heri teng a bo sekseki eng anoe sang a naki mi brada

Comments are closed.