17 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – waarschuwing gebruik ‘wonder medicijn’

Er zijn 17 nieuwe besmettingen bijgekomen vandaag. Het aantal mensen op de ICU is ook flink gedaald. Dat ziet er goed uit.

Sommige mensen beweren dat het komt vanwege het gebruik van alternatieve drankjes. Een aantal mensen in Suriname zegt namelijk dat ze HET middel hebben tegen Covid. Het zou kunnen genezen en sommige beweren dat het preventief werkt.

[quads id=1]

Video – Maar minister Ramadhin van Volksgezondheid wil de samenleving waarschuwen. Het zijn vaak middeltjes die niet zijn getest. De minister geeft ook aan strenger op te treden tegen mensen die zich schuldig maken aan dit soort illegale praktijken. Geeft u het door aan iedereen!

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname

Er zijn vandaag weer 37 mensen genezen verklaard! Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video waarschuwing minister

[quads id=1]

Waarschuwing gebruik niet geregistreerde middeltjes tegen COVID-19. Het Ministerie van Volksgezondheid heeft advertenties en beeldmateriaal onder ogen gehad van verstrekkingen van COVID-19 middeltjes en andere middeltjes tegen allerhande ziekten en kwalen.

Het ministerie waarschuwt de bevolking zich niet te laten misleiden door dergelijke praktijken die, los van het feit dat deze illegaal zijn, een gevaar kunnen betekenen voor de gezondheid. Het betreft namelijk middeltjes die niet getest zijn op hun werkzaamheid tegen bedoelde kwalen.

Tegen degenen die zich schuldig maken aan deze illegale praktijken zal streng worden opgetreden.

[quads id=1]

Minister Amar Ramadhin vertelt wat er aan de hand is. Bekijk de video en geef het door aan iedereen, zodat ze op de hoogte zijn.
[quads id=1]

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie