15-jarige overleden tijdens bezoek vakantie oord – politie Suriname

Suriname verdonken

Update van de politie:

Daags na het politiebericht over de vermoedelijke verdrinking van de 15-jarige Diren Surjbali is zijn ontzielde lichaam uit de Nickerie rivier gehaald. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam in tussen afgestaan aan de nabestaanden.

Eerder bericht van de politie

Een triest bericht: Een familietrip naar het binnenland lijkt te eindigen in een drama. Een 15 jarige jongen die een weekend weg was met de familie is vermist. Het vermoeden bestaat dat hij is verdronken

De jongen was samen met zijn familie aan het chillen bij een vakantie oord. Hij verdween in de diepte toen hij meegesleurd werd door het water. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Hopelijk komt hij nog boven water. Sterkte familie

15-jarige

De 15-jarige jongen vermoedelijk verdronken in de Nickerie rivier. De 15-jarige Diren Surjbali is op zaterdagmiddag 19 september in de diepte verdwenen toen hij in de Nickerie rivier terecht kwam. Hij was met familieleden op een vakantieoord in het district Sipaliwini.

Hij werd meegesleurd

Op de bovenvermelde zaterdagmiddag was Diren bij de “Moederval” toen hij werd meegesleurd door het water in de Nickerie rivier. Kort nadat Diren in de rivier terecht kwam verdween hij in de diepte. Het vermoeden bestaat dat hij verdronken is. Nadere informatie volgt.