Video – First lady Melissa Santokhi bezoekt school in Rotterdam – Nederland

first lady in Nederland

Hoog bezoek voor de schoolkinderen op een school in Nederland

Een fantastisch initiatief van de Shri Saraswatie School in Rotterdam. Zij zijn een schooltassen actie begonnen voor de minderbedeelde kinderen in Suriname. De kinderen hebben zojuist een hele leuke verrassing gekregen.

[quads id=1]

Onze first lady is namelijk op dit moment bij hun op bezoek. Wat een gezelligheid. Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie. U kunt ook de video van het bezoek bekijken. Gaarne uw  reacties me krachttermen voor u houden. Kijk maar naar de blije gezichten van kinderen en luister naar ze op de video. We zijn benieuwd wat de first lady nog meer gaat doen in Nederland. Hebben jullie wat tips voor haar?

[quads id=1]

Shri Saraswatie School Rotterdam

De Shri Saraswatie School in Rotterdam heeft de First Lady van Suriname, die momenteel in Nederland is, uitgenodigd. De school is namelijk een schooltassen actie begonnen voor de minderbedeelde kinderen in Suriname. Zij wilden de eerste tas symbolisch aanbieden aan Melissa Santokhi-Seenacherry.

[quads id=1]

Hoog bezoek

Heel leuk voor de kinderen om in het echt de first Lady van Suriname te ontmoeten. Bekijk onderstaande foto’s. En bekijk de video van haar bezoek

Onderstaande schreef de school ter opheldering via social media. Helaas hebben ze wat negatieve reacties ontvangen.

Beste mensen,
Jammer dat er onder een live-streaming van een basisschool negativiteit wordt verspreid wegens politieke redenen. Wij hebben de First Lady uitgenodigd om onze school te bezoeken in verband met de schooltassen actie die wij als school zijn begonnen voor de minderbedeelde kinderen in Suriname.

[quads id=1]

Wij zijn blij dat zij onze uitnodiging heeft geaccepteerd. Verder vragen wij u om uw politieke negatieve reactie voor u te houden en vooral niet te schelden. Wij zijn genoodzaakt als school zulke reacties te verwijderen.

Bekijk de video van TV Rijnmond

Mevrouw Santokhi-Seenacherry legt uit dat ze het heel mooi vindt hoe de kinderen op zo’n jonge leeftijd al leren hoe zij elkaar moeten ondersteunen. “Het zijn hun medestudenten, let wel ver over de oceaan verwijderd.”

[quads id=1]