Oproep: Er liggen 9 dode mensen in AZP te Paramaribo – politie Suriname zoekt nabestaanden

overleden Paramaribo

Een belangrijke oproep van de politie.

Zij zijn namelijk opzoek naar de nabestaanden van Teko Francis, Kees van der Graaf, H. Vreden en nog 6 andere dode mensen. Dit zijn 9 overleden personen die in het lijkenhuis van het ziekenhuis te Paramaribo liggen. Tot nu toe heeft niemand zich gemeld.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor de volledige lijst. Deel dit bericht met uw vrienden op Facebook zodat de nabestaanden snel achterhaald kunnen worden. Er moet toch wel iemand zijn die deze mensen mist? Of willen de mensen hun overleden familielid niet gaan ‘ophalen’?
#overleden #persoon #ziekenhuis #Paramaribo

[quads id=1]

O P R O E P

In het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo liggen de volgende lijken opgebaard:

lichamen AZP Paramaribo

Familieleden worden hierbij opgeroepen om binnen twee weken na dagtekening contact te maken met het Korps Politie Suriname, de deelstructuur Forensische Opsporing op het telefoonnummer 404022 of het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo op het telefoonnummer 442222 toestel 287 om de begrafenis van de overledene ter hand te nemen.

[quads id=1]

Paramaribo, 21 september 2020,

Het hoofd van de Forensische Opsporing,

de inspecteur van politie,

(M. PINAS)
[quads id=1]