‘Mijn ex heeft mijn auto in de fik gestoken’ – video van Michelle uit Paramaribo

auto brand ex vriend

“ie no wan djie mie wagie toch? Jo sjie sang o pasa!!” Dat schreeuwde de ex van Michelle onlangs nog.

De jonge dame uit Paramaribo heeft nu de schrik van haar leven gehad. haar auto is namelijk helemaal uitgebrand. Ja, in brand gestoken. Door haar ex. Daar is ze van overtuigd! Hij heeft dit de moeder van zijn kind aangedaan.

Hulp van de politie

Haar ex bedreigt haar al een tijdje en de politie is ervan op de hoogte. Michelle heeft het gevoel dat haar zaak niet serieus wordt genomen. En kijk nu wat er is gebeurd. Ze hoopt nu wel dat de politie haar serieus neemt.

auto brand ex vriend

“Als deze man in staat is om dit met mijn auto te doen, dan is hij ook in staat andere dingen te doen”. Straks is zij wel aan de beurt? Want hij heeft haar al eerder bedreigd met de dood. Waarom loopt zo iemand nog vrij rond?

Moeder en dochter Emanuelson zijn naar de media gestapt en vertellen wat er allemaal is gebeurd. Er moet iets veranderen. Ze is nu toch niet veilig? Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Wellicht kan ze dan de juiste hulp krijgen.

Vader van haar dochtertje

Al anderhalf jaar heeft Michelle last van haar ex. De vader van haar dochtertje. Hij is nu echt te ver gegaan. Straks gaat hij verder? Dit moet stoppen. Vandaar dat moeder en dichter naar de media zijn gestapt. Bekijk de video en luister naar hun uitgebreide verhaal. Geef het door aan belanghebbenden.

Bron: TBN Prime Alert