Mijn lieve oom Sinclair vanDaal is overleden in Nederland

Sinclair Vandaal

Mijn hulp komt van Jehovah, maker van hemel en aarde

Regin Rink, maakt mede namens haar gezin bekend dat haar lieve oom Sinclair vanDaal is overleden in Nederland. Velen kennen hem als Sinco en Lepe.

[quads id=1]

De uitvaart zal plaatsvinden in Amsterdam. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen Regin, haar gezin en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Ik zal mijn ogen opheffen naar de bergen. Vanwaar zal mijn hulp komen? Mijn hulp komt van Jehovah, maker van hemel en aarde. Met deze woorden maken wij bekend dat van ons is heen gegaan onze lieve oom en groot oom de heer

Sinclair vanDaal

Op de gezegende leeftijd van 78 jaar
. Hij was meer bekend als Sinco en Lepe.

De plechtigheid voorafgaand aan de crematie zal plaatsvinden op donderdag 24 september om 13.00 uur in de aula van het afscheidshuis, Amsterdam Zuidoost, Hoorneboeg 1, 1102 BR te Amsterdam.

De crematie zal in besloten kring plaatsvinden.

Heel veel sterkte toegewenst aan de overige families in Suriname en Nederland namens Regin Rink en gezin

[quads id=1]

Sinclair Vandaal

[quads id=1]

One thought on “Mijn lieve oom Sinclair vanDaal is overleden in Nederland

Comments are closed.