Jonge vrouw vastgebonden en geslagen in haar woning te Paramaribo

vrouw Paramaribo

Wat een vreselijk bericht uit Paramaribo.

Een jonge vrouw is in haar woning aangevallen door 5 mannen. Ze hebben haar vastgebonden met een telefoonkabel. De vrouw is geslagen en beroofd van duizenden SRD’s.

[quads id=1]

Hoe wisten ze dat ze geld zouden aantreffen? Misschien hebben ze wel een tip gekregen? Bekijk het bericht voor meer informatie. We vinden het niet leuk als de politie ons soms tijdens de avondklok uren ruw/boos aanspreekt op straat, maar de politie is er om ons te beschermen tegen dit soort tuig. Laten we dat vooral niet vergeten.

Overvallen in haar woning te Paramaribo

[quads id=1]

Een vrouw van 30 jaar is in haar woning te Paramaribo geslagen en vervolgens beroofd. 5 rovers overvielen haar in haar woning. Er waren meer mensen in huis maar die hebben niets gemerkt. Ze waren namelijk diep in slaap.  Het geval gebeurde tijdens de avondklok uren. Dat schreef  Times Suriname.

De mannen hadden wapens bij zich en 1 van ze liep met  een houwer. Het is nog een raadsel hoe ze gekomen en vertrokken zijn. Ze zijn via de linker kant van het huis de woning binnengedrongen door een raam te forceren.

Aan handen en voeten gebonden

[quads id=1]

Eenmaal binnen hebben ze het slachtoffer gekneveld. Ze hebben haar aan haar handen en voeten vastgebonden met een data kabel en een deken. Ze hebben haar geslagen. Gelukkig raakte ze niet echt gewond. Ze hebben een aardige buit meegenomen

Ze hebben veel geld meegenomen

[quads id=1]

Ze gingen er vandoor met SRD 10.000, sieraden en 2 mobiele telefoons. Het vermoeden bestaat dat de mannen de woning weer via het geforceerde raam hebben verlaten.  Er is aangifte gedaan en de politie onderzoekt de zaak.

vrouw Paramaribo

One thought on “Jonge vrouw vastgebonden en geslagen in haar woning te Paramaribo

Comments are closed.