Bejaarde vrouw verliest vermogen aan Afrikaanse ‘Toyboy’ – foto’s – BlackNieuws

toyboy Afrika

Laat dit bericht direct een waarschuwing zijn voor de sugarmama’s.

Niet elke mooie glimlach is een gemeende. Soms is liefde bedrieglijk. Vertrouw niet elke glimlach.

Een Engelse vrouw van bijna 70 jaar is stapelverliefd geworden op een Afrikaanse jonge man. De man is bijna 30 jaar jonger. Ze dacht dat hij verliefd was, maar hij bedroog haar. Het kostte haar bijna 20.000 euro. Maar…ze kreeg er wel betoverende omgang voor terug. Ze wil nu anderen waarschuwen. Lees haar verhaal en foto’s.  Geef het door aan belanghebbenden, als waarschuwing.

Bejaarde vrouw belazerd door Afrikaan

Een vrouw van 68 jaar had betoverende omgang met haar Afrikaanse Toy Boy, alleen kostte het haar bijna 20.000 euro. Beth, een vrouw met een goed karakter. Dat zegt ze zelf. Maar vanwege haar goede karakter is ze de sjaak geworden na een online ontmoeting met een Afrikaanse man van bijna 30 jaar jonger. De man komt uit Ghana.

De 68-jarige moeder, had nooit verwacht dat ze hierin zou trappen. Ze is een verstandige vrouw. Niet dom . Ze heeft gewerkt als reclasseringsambtenaar en maatschappelijk werker. En toch trapte ze erin. Ze heeft zichzelf laten belazeren door een toyboy. Dat overkomt toch alleen dwazen?

Soms las ze de verhalen online en dan ging het ook vaak over veel oudere vrouwen die eenzaam zijn. Die vrouwen worden dan verliefd op jonge mannen in het buitenland die met hun trouwden en er vervolgens vandoor gingen met hun spaargeld. Ze lachte de dames uit. Ze kon maar niet geloven hoe goedgelovig die vrouwen waren. Daar trap je toch niet in? Dus wel. Want Beth lacht niet meer.

De moeder van 2 kinderen is zelf slachtoffer geworden en ze wil andere vrouwen nu waarschuwen voor dit soort toyboys. Vooral vrouwen van haar leeftijd, zodat ze niet in dezelfde nachtmerrie terechtkomen als Beth. Daarom deelt ze haar verhaal en foto’s met magazine the Mirror

Ze zegt: pas op. Trap er niet in. ‘Ik had nooit gedacht dat dit mij zou overkomen’. De online ontmoeting, met een 30 jaar jongere man uit Ghana, is uitgelopen tot een drama. Het kostte haar uiteindelijk duizenden euro’s. Wat ze er wel voor terugkreeg, was betoverende omgang. Maar het mooiste van de grap is dat hij haar heeft aangeklaagd voor mishandeling nadat ze weigerde hem verder te helpen met zijn visum. Wat een lef!

One thought on “Bejaarde vrouw verliest vermogen aan Afrikaanse ‘Toyboy’ – foto’s – BlackNieuws

Comments are closed.