Ik word gek van zijn buitenvrouw – Anoniem Paramaribo

anoniem Suriname

Ik ga mijn man echt niet laten voor zo een lage meid!

Dat horen we vaker van vrouwen. Juliette uit Paramaribo wordt geterroriseerd door het nieuwe vriendinnetje van haar partner. Ze heeft besloten om hem toch een kans(en) te geven. Ze is bereid te vechten en dat doet ze ook! Ze kan die jonge ‘brutale platte’ meid toch niet laten winnen? De zaken beginnen behoorlijk uit de hand te lopen. Wat zou jij doen in dit geval? Zou jij je man ook niet makkelijk laten voor een ander?

[quads id=1]

Vrouw met 2 kinderen

Ik ben Juliette uit Paramaribo en ik ben 39 jaar. Ik ben 10 jaar met Lando en we hebben 2 kinderen De jongste is pas 2 jaar en dat is denk ik de enige reden dat ik nog in de relatie ben en jullie om advies vraag, maar ik ben e ook sterk van overtuigd dat Lando niet zonder ons kan. Hij wil met mij oud worden.

Maar ik heb echt last van Floor, zo noem ik haar maar, een afkorting van haar naam. Floor is een jonge platte meid van 25 of 28 jaar. Ze heeft ook een relatie met Lando. Lando is 42 jaar. Ik denk, of ik vermoed dat ze elkaar al jaren kennen. Via het werk ofzo maar misschien hebben ze pas een jaar echt serieus iets. Ik weet het zelf pas sinds ongeveer vier maanden. Nog voor de corona. Hoe weet ik het? Omdat Floor me gebeld heeft en me ‘vriendelijk’ heeft gevraagd om Lando te laten. Want hij zou niet van me houden.

[quads id=1]

Zo brutaal ja. Lando stond op dat moment vlak naast me. Ik zette het op speaker en vroeg hem bibberend om haar te zeggen dat hij een vrouw had en dat ze me niet meer moest bellen. Hij nam mijn telefoon mee en liep weg. Hij bleef zeker een uur met haar aan de telefoon in de tussentijd heb ik een tas met spullen gepakt en ben weggegaan, met de kinderen. Toen ik wegging greep ik mijn telefoon en zei der dat ze kon komen. De kust was vrij.

Ze was gewoon voor ons huis gekomen

Brutaal dat ze is, ze stond inderdaad gewoon voor onze deur te bellen naar mijn telefoon. Ik schrok me kapot. Hoe kende ons adres? Een gevaarlijke vrouw. Ze was helemaal niet bang. Ik hield me rustig want ik ben een rustige vrouw, Ik hou niet van schande en die kinderen waren erbij. Dus ik reed weg. Mijn telefoon was leeg. Ik hield me de hele tijd flink. Ik bracht de kinderen bij mijn moeder en reed weg. Toen stortte ik echt in. Ik reed regelrecht naar de brug. Ik heb mijn auto onder de brug geparkeerd en heb alleen maar gehuild. Toen ik in de ochtend naar mijn moeder reed, weer over de brug heb ik overwogen om de auto te stoppen en te springen

[quads id=1]

Ik kon me niet voorstellen dat dit mij overkwam. Een brutale meid die mij belt om mijn man. Ik kon me ook niet voorstellen dat ik haar daar heb gelaten. Bij mij thuis. Waarom ben ik weg gegaan? Ik wilde niet blijven.  Ik had mezelf namelijk altijd al gezegd dat ik meteen weg zou gaan als Lando zou uitlopen. Ik zou het nooit accepteren, daarom was ik zo snel om mijn tas te pakken.

100 voice notes

Terug in de stad deed ik mijn telefoon in de auto oplader. Ik heb bijna 100 voice notes gekregen. Hoe Lando me smeekte om terug te komen. Hij had een fout gemaakt en die *** (hij schold der uit) betekende niets voor hem. Hij hield helemaal niet van haar. Het was geen liefde

Ik stuurde al die 100 voice notes en liefdes verklaringen voor die dame. Ze belde met nummer dus ik kon het opslaan. Als profiel had ze een foto met Lando. Wat een brutaliteit. Ze appte me meteen terug. En ze zei me al dat ik nu gewonnen had maar ze was nog niet klaar met Lando. Wat dat betekende wist ik niet maar ik reed naar huis naar Lando. En ja. Ik had hem vergeven. Zo snel.

Ik dacht gewoon. Ik heb geen zin om dood te gaan, waarom zou ik mijn leven op geven. Ik wil mijn man niet laten voor zo een mager plat meisje. En mijn  kinderen dan? ja, de kinderen, Daar deed ik het voor en daar doe ik het nog steeds voor. Want jullie gaan me niet geloven. Nu, we zitten volop in de corona, avondklok en strenge regels, maar Floor is er nog steeds. Ze kletst nog steeds met Lando en zo heel af en toe krijg ik een telefoontje van haar of een appje. Meestal na een middag dat hij bij haar is geweest. Ik mag niet jokken. Hij slaapt bijna altijd thuis. Hij moet wel door die lockdown. Maar ze is er nog.

[quads id=1]

Hoeveel geduld moet ik hebben

Hij zegt me dat hij aan het afbouwen is. Hij vraagt mij om geduld te hebben. En dat het voor Floor ook moeilijk is. Ja. Dat zegt hij me. Hij zegt me ook dat ik hem toch niet ga laten voor een ander, dat ik die ander toch niet ga laten winnen? Hij geeft me dan schuldgevoelens en zegt me dan dat ik Floor belangrijker vind dan onze kinderen en ons gezin. Hij vraagt me dan altijd. Ga je ons leven en alles wat we opgebouwd hebben weggooien voor een andere meid, een meid die niets voorstelt?

Hij weet me altijd weer te overtuigen dat ik hem moet vergeven en dat ik hem tijd moet gunnen. Hij houdt verschrikkelijk veel van me en hij kan niet zonder me. Dat geloof ik ook wel. Hij is zo lief. Hij doet alles voor me. Maar tegelijkertijd blijft zij kletsen. Ze belt hem wanneer ze wil, ze appt hem de hele dag.  Ze stuurt zoveel foto’s naar hem. Ze is een lage meid.

Ik kan gewoon in zijn telefoon

Zijn telefoon is bereikbaar voor mij. Maar ik ga er niet vaak in. Soms heel soms antwoord ik haar vanaf zijn telefoon. Hij wordt dan boos. Maar dan is hij weer gewoon. Hi zegt ga gewoon niet in mijn cel. Hi heeft gelijk. Ik doe mezelf alleen maar pijn

anoniem Suriname
Voorbeeldfoto van wearemitu.com

Maar ze zet van alles in haar status. Gewoon om mij te pesten. Ook foto’s met Lando. Ik weet dan precies van wanneer want ik weet precies welke kleding hij aantrekt. Van die oddo’s zet ze ook. Ook de hele tijd op haar Instagram.. En zodra ik ze lees word ik weer boos op hem. Boos op mezelf en boos op haar. Want ja. Ook ik pak de telefoon om haar te bellen en haar uit te schelen. Ze raakt me diep in mijn ziel.

[quads id=1]

Maar ik ben ook opzettelijk. Kijk wat ik doe, ik plaats nu ook foto’s van ons gezin samen. Als we iets hebben gedaan of als we in bed liggen samen. Dan maak ik foto’s. En zet ze op mijn profiel. Mijn vrienden vragen me hoe ik zo verliefd doe op whatsapp. Zijn ze niet van me gewend. Ik ben zo privé. En ze zien dat ik lekker ben afgeslankt. Wat ze niet weten is dat ik verschrikkelijk stress en niet eet. Dat is mijn leven nu.

Ze maakt me echt gek

Die meid, die buitenvrouw van Lando, maakt me gek. Ik sla hierin door. Het is een soort wedstrijd geworden voor mij. Juist nu wil ik niet bij hem weg. Ik kan haar niet laten winnen. Maar ik weet ook dat het geen leven zo is. Hij ziet haar nog steeds. En ik geef hem ook die ruimte. Hij zegt me dat hij maar een paar keer met haar heeft geslapen. Maar dat niet meer doet. Dat geloof ik niet.

Ik heb bescherming gekocht, maar we gebruiken het zelden. Ik merk dat ik veel vaker met hem slaap. Alsof ik hem probeer te pakken. Maar het moet stoppen. Ik kan het niet meer aan. Hij moet stoppen met haar. Maar hoe krijg ik hem weer voor mij alleen? Of gaat me dat nooit meer lukken? Als een man eenmaal die swietie heeft geproefd van twee vrouwen, ik denk dat hij nooit meer anders wil. Hij gaat me niet voor haar laten dat nooit. Maar gaat hij haar wel voor mij laten? Misschien ook wel nooit.

Floor is nog geen 30. Ze is knap. Een beetje plat dat wel. Maar, als ze wilt heeft ze zo een man. Iemand die alleen van haar houdt. Ze kent Lando niet lang. Laat ze aub weggaan mang. Het is niet leuk meer. En soms wil ik Lando op zijn hoofd slaan met een hamer. Of vraag ik de Heer om snel te nemen, het liefst samen met Floor. Ik voel me zo slecht. Ik wil slechte dingen met ze doen.

Hij vernedert me diep

[quads id=1]

Waarom doet hij dit met me? Ik verdien deze vernedering niet. Ik had gelijk weg moeten blijven. Of ik had van die brug moeten springen, dan was het klaar. Kijk mijn leven nu. Ik ben al waardeloos. Wat voor voorbeeld ben ik voor mijn dochter? Ik blijf maar hopen. Maar het is pas 4 maanden dus wie weet. Na de corona moet het voorbij zijn. Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Hopelijk kan ik wat poweradviezen krijgen. Groeten van Juliette.

Gerelateerde verhalen:

Ik heb hem zo vaak vergeven en nu heeft hij me gelaten voor een nieuwe buitenvrouw – anoniem Paramaribo

Buitenvrouw uit Suriname mishandeld nadat schatje zijn vrouw en 8 kinderen verlaat

Ondernemer uit Suriname slaapt met dochtertje van buitenvrouw

Man die zijn vriendin kapot sloeg en bij buitenvrouw ging wonen weer terug met vriendin

Ik heb mijn man en kinderen gelaten voor zijn buitenvrouw, nu wil hij me terug – anoniem Suriname

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw anonieme verhaal en we publiceren het gratis voor je!

** U kunt hieronder reageren op dit anonieme verhaal!
Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. 

30 thoughts on “Ik word gek van zijn buitenvrouw – Anoniem Paramaribo

 1. Het ligt er aan hoe sterk jij zelf bent? Eigenlijk of je meer van je zelf houd of van hem. Heel eenvoudig…hou je meer van hem dan laat je hem heerlijk van zijn leven genieten met zijn andere vrouwen, want geloof maar niet dat hij het bij deze ene gaat houden, en dan kan jij als huissloof functioneren om zijn onderbroeken te wassen en eten klaar te maken…uiteindelijk sterf je waarschijnlijk van verdriet(lees: spring je van de brug) en niemand die om je zal huilen, zeker je man niet want hij heeft allang een mooie back up gemaakt . OF je kiest voor je zelf en ziet in dat God jou dit leven niet heeft gegeven om te huilen en laten behandelen als een stukje stront door je man en zijn vriendin. Je zet hem per direct het huis uit of pakt je kinderen en gaat naar je moeder en van daaruit bouw je een nieuw en respectabel leven zonder stress. Zoek een baan, daarna een huis en haal je rijbewijs. Je gaat zien hoe het leven voor je gaat veranderen en je zeker een leukere moeder gaat worden voor je kids. Daarna komt er wel een leuke en vooral respectvolle man langs die jouw kan waarderen en geen andere vrouwen naast jou nodig heeft.
  Know your worth girl!

  Ik wens je veel zelfrespect en eigenwaarde toe…God bless your heart💜

  Liefs Gladys

 2. Ik heb graag dat zij me contact. Ik ben in de zelfde situatie en heb me rust gevonden. Deze dingen moet je tactisch aanpakken en je moet sterk zijn. Ik wil een gesprek met haar voeren.

  1. Weet u wat u moet dun mvr?… je moet hem geen aandacht geven..doe gewoon alsof hy niet bestaat…. doe gewoon voor een paar dagn alsof je hem niet ziet..
   Maar doe alles vr hem..kook vr hem ws wel zn kleren..doe alls vr hem..mvr 100% jo broko ing atie op zo n manier…neem mijn advies

 3. Ik vind t erg dat jij dit alles moey doorstaan!Kan mij voorstellen wat voor effect het ip je heeft.Maar hoe lang moet je geduld hebben?Waarom heeft hij tijd nodig om haar tr laten?En hoeveel tijd?Je zou met uw partner aan tafel moeten zitten en hij moet szm een punt erachter zetten.Want dit is niet gezond voor u noch uw relatie.De haat voor de buitenvrouw gaat groeien en kan uit de hand lopen.Het nu of nooit.Hij hoidt u op een lijntje en de buitenvrouw.Hij moet bewust van worden en bewust kiezen.

 4. Bidden en geduld betrachten, weet nt hoe oud hij is maar zodra jonnyboi begin te weigeren is hij weer naast jou en natuurlijk jonnymeid heeft maar twee sleutels nodig een voor die pieleman en voor die brandkast maar als ze leeg raken heeft hij haar kwijt.

 5. Schat khb uw brief gelezen,wat ik heel erg jammer vind. K zit ook in zo’n stiuatie, al 32 jaar lang, kbn ook n rustige vrouw. Kbid veel en vast ook. Hij gaat gewoon door. Wel geloof me, ik kon het niet het niet meer aan,. Ik zeg tot hier. Kies voor jouw buitenvrouwn, k blijf mt mijn 3 kids. Het s heel zwaar, met God bn j meer dan overwinnaar. Zoek eerst zijn aangezicht.u weet zelfs niet vanwaar de power komt Nu ligt t aan hem. Hij moet zn keus makn. Wees sterk uw leven is belangrijker

 6. Jammer dat hij niet trouw is, jij mag hem laten voor een ander hoor, hij hoe snel hij zijn preoriteiten recht trek. Maar dat is alleen als hij het niet accepteerde. Weet dat jij ook in een open relatie ben gedwongen nu hij daar voor kiest. Dus zie je mogelijk heden als hij niet veranderd.

 7. Ik zou zeggen, verlaat die smeerlap en begin een nieuw leven, die man gaat echt niet veranderen. Misschien stopt hij met deze, maar gaat opnieuw beginnen met een ander. Geloof me, jij zal constant verdrietig zijn.

 8. Ben je helemaal van de pot gerukt? Je gaat toch zelfs niet overwegen om van een brug te springen voor een man die zijn pik in elke muts steekt. Wat is er mis met je? Heb je geen eigen waarde? Je wilt je kinderen toch niet moederziel alleen achterlaten op deze aarde? Zijn je babydaddy en zijn muts dat waard? En geloof mij
  ………er zullen nog wel meer mutsjes volgen.

 9. Weet j,k heb zoiets ook al ervaren,maar dat is nu al 4jaren voorbij. Soms zegt men,laat hem enzo,maar het is helemaal niet zo makkelijk!K zat bijna 1 jaar in zo n situatie en een dagje kon k t niet meer uithouden,weet j wat k deed? Ik richtte me toen op God,Jezus Christus. En ik zei gewoon ,k kan me nog herinneren,k stond id keuken en dan pieker je constant he. Toen zei ik aan God:Vader,k kan … niet dwingen om van mij t houden of om bij mij te blijven. U alleen kan zn hart veranderen. Als hij U leert kennen zal dit alles afgelopen zijn” . En geloof me schatje,niet lang daarna is alles gestopt! Helemaal,nu mag k in zn telefoon en overal gaan we samen enzo,hij komt optijd naar huis,echt echt alles doen we samen nu. Dit alles komt door Gods Genade en hoe j God in j leven toelaat. Probeer het,de Heer alleen kan alles voor j goed maken want ah eind is het toch God die ons harten doorgrondt en een mens formeert. Heel veel sterkte,kracht en moed wens ik j met j kinderen. Laat die man niet voor een ander hor. Jull gezin is compleet,vecht voor hem en bidt veel dan ga j verandering inzien. Veel succes! Godzegen je

  1. Beste julliette ,
   Je zou het vanaf het begin moeten stoppen door weg te gaan . En wanneer hij na j toe zou komn ,hem gelijk een keuze laten maken voor zijn gezin of die vrouw. Blijkt dat hij je belazerd en toch met die sma klets . Zou je hem gelijk moeten zeggen dat , als jij hem moet delen met een ander vrouw gaat hij jouw ook moeten delen met een ander man. Wat goed vo jouw is , is ook goed voor hem . En dat hij die keuze moet makn.
   Of jullie gaan beide j eigen weg. Ultimatum stellen. Anders gaat hij gewoon door . Jij hebt met niets rekening te houden . En het mag geen wedstrijd zijn. Je zou niet moeten vechten voor iemand die beweert van j te houden . Dat is geen liefde . Heb ook wat zelf respect. Je bent waardevol. Vergeet dat niet. Ga niet in discussie met die sma. Hij moet daarvoor zorgen dat ze vo goed uit jullie leven blijft. Wees niet zwak . Wat hij niet wilt , wilt een ander man wel. Je kinderen moeten jouw prioriteit zijn . Niet een man al is het de vader van j kinderen. God is een jaloerse god , zet geen enkel man voor hem . Bidden en vertrouwen . Je vindt je weg zeker.

 10. hi je hebt het al eenmaal geaccepteerd dat hij een buitenvrouw mag hebben want hij mag naar der gaan z mag bellen appen alles hij zegt ze betekend niets maar why blokked hij der dan niet ???? dat z niet meer kan bellen en appen en als ze voor j deur is moet j haar een pakslaag geven ze gaat te ver je hebt teveel toegestaan dat het nu een vrijgevochten boel is en zo tezien gaat z hem niet loslaten en is ze instaat alles tedoen om voor hem tevechten want als z tot naar j huis kan komen en j kan bellen heb j echt temaken met iemand die alles instaat is tedoen om die man niet te verliezen jij moet nu die keus maken accepteer j dit leven??? ja dan blijf j maar of j accepteert niet en gaat weg en begint lekker opnieuw zoveel vrouwen hebben dat gedaan is normaal

 11. Hij is een grote narcist en egoïst, schop hem de deur uit en blijf jij met de kids in het huis. Zij voelt zich belangrijker dan jou omdat hij haar dat gevoel geeft. Wat voor tijd moet je hem geven. Hem per direct laten kiezen. Je kids zullen het meest lijden onder deze ongezonde situatie. Als hij zekerheid en vertrouwen van jou wil moet hij niet vreemd blijven gaan. Hij doet dit al heel lang en de ander chanteert hem nu. Zij wil jou plek en jou huis.

 12. Lieve juliette, ik heb uw verhaal gelezen en vind het heel jammer dat zoiets u is overkomen . Maar u bent een sterke vrouw en denk aan uw kinderen ze hebben u nodig en u haalt steeds aan dat het alleen de schuld is van die buitenvrouw en uw man is ook debat eraan beide zijn een pot nat hij will profiteren van beide kanten als hij van u zou houden zou hij zoiets nooit en te nimmer doen . Dus liever stopt u zet een streep er achter en begin opnieuw is wel hard maar u zal zelf zien dat het waard was . Sterke en geef nooit op always believe in yourself

 13. WEES POSITIEF ,BIDT EN PRAAT VEEL TOT MENSEN DIE JE POSITIEVE ADVIEZEN GEVEN EN VRAAGT DE HERE GOD JOUW TE BESCHERMEN EN DE KINDEREN,WANT DE MEESTE SURINAAMSE MANNEN HOUDEN VAN MINNARES BUITENVROUWEN ,BEN 29JAREM SAMEN MET EEN MAN EN 8JAREN GETROUWD,HY ZEI HY IS VERANDERD MAAR HY IS T ZELFDE ,ALLEEN WILT HY NIET UIT T HUIS WANT WE T HUIS HEEFT HY GEBOUWD

  1. Lieve dame,

   Normaal reageer ik niet,maar op uw artikel wil ik dat wel doen.
   Ik heb geen kids, ben 32 jaar en heb ook zo een relatie achter de rug.Ik ken het gevoel.U houdt van hem..hij ergens van u.Hij heeft tijd nodig? Als u had uitgelopen zou hij het accepteren?
   Niemand is uw kostbare leven waard,zelfmoord is geen optie.Hij komt u nog begraven met dat wijf.U heeft kids..wees sterk voor hun.
   Niemand kan u zeggen hoe lang u dit nog moet accepteren en of u met hem moet blijven of niet..maar als mens heeft u ergens diep in u een stemmetje die wel precies weet wat te doen..God heeft dat in u geplaatst.Ik zou zeggen maak er goed gebruik van.
   Ano bong priti yu poti na grontapoe..yu na libi sma anga wang ati anga firi toe.U en de kids verdienen onvoorwaardelijke liefde.
   Oema sma na fadong.
   Er zijn velen geweest als u en ze hebben het ver geschopt.
   En over die dame..laat der voor God.Hij is de beste rechter en weet precies wat te doen.
   Su6 en sterkte met deze situatie.

  1. Hij heeft ruimte nodig, waarvoor? Jou Lando is de schuldige. Denk aan jezelf en je kinderen. Waarvoor vechten? Kinderen binden niet. Als Lando van zijn gezin hield was hij niet buiten gaan leuteren. Succes in het maken van je keus.

   1. Hoi ik wil niet bemoeien, maar stel als jij dat zou doen hoe zou hij het vinden ..
    Misschien zou hij je vermoorden of in de steek laten of uit huis weggooien.

    Ik weet niet van jou maar ik zou weggaan met mijn kinderen, hij zou zelf naar mij toe komen. Dus denk naar jou zelf en je kinderen.
    Een vrouw valt nooit ….ik kan het niet in Surinaams schrijven, maar jij zal het wel begrijpen.
    Groetjes Maureen

 14. Hij is een narcissist! Hij denkt alleen aan zichzelf, belazerd jullie beiden. Als ze weet waar jullie wonen, dan heeft ze die info via jouw man. Jouw man weet wat hij aan jou heeft? Hij weet ook wat hij aan haar heeft. Hij hitst jullie maar lekker tegen elkaar op en dat kickt hem..de aandacht dat 2 vrouwen voor hem vechten. Dit laat hem als een lord voelen, het geeft hem voldoening. Niet die vrouw buiten is schuldig, noch jij, maar jou naaste en dat is jou man! Wanneer zullen vrouwen het beseffen dat ze worden uitgespeeld tegen elkaar terwijl de boeman zich God voelt. Stoppen zal hij niet! Besef dit en je zult een goede keus maken.

  1. Stop met het gaan in zijn telefoon, ga niet op haar instagram en tel profiel. Het zal je pijn doen. Stop met de spelletjes ze vind dat leuk. En hij ook. Als hij om jullie geeft gaat hij wel stoppen. Maar

   blijf afspraken maken wat je accepteert en wat niet. Doe wat jou tot rust kan brengen en ga in gebed. Succes

   1. ik heb jou verhaal gelezen en vind het vreselijk wat jou nu overkomt. Dit alles heb je te danken aan je man. Hou eerst van jezelf, voordat je van een ander houd. Plaatst jezelf altijd op de eerste plaatst. Wil je liever samen zijn en doodongelukkig of liever alleen met je kids en toch gelukkig. Succes, hoop dat jij de juiste keuze maakt wat goed is voor jou en je kids.

  2. Rajen, ik ben het helemaal met je eens.
   Hij mag jou niet de schuld geven van zijn daden.
   Hij gaat in de fout en hij brengt jullie in gevaar met zijn manier van leven.
   Gudu ik weet dat je van hem houd maar hij gaat niet veranderen nu niet en nooit niet.
   Geloof me je Kids hebben niets aan een scheve relatie.
   Ze groeien alleen maar op met het idee dat zo’n leven normaal is.
   Als je een dochter hebt accepteert ze straks het zelfde van haar partner.
   Als je een zoon hebt doet hij wat papa deed want dat was normaal in zijn leven.

  3. Hi je bent duidelijk getrouwd met een narcist. Jou steeds schuldig laten voelen terwijl je niet fout bent. Hij is je liefde niet waard.
   Maar het allerbelangrijkste is dat ik uit je verhaal leest dat je GEEN liefde voor jezelf hebt. Niemand kan jouw happy maken en van je houden als JIJ zelf niet van jezelf houdt. Ook werken aan je EIGENWAARDE. Want niemand moet jou kunnen drijven tot zelfmoord. Vaak denken mensen dat je moet leven om je man en kinderen happy te maken, maar dat kan je pas als jij happy bent. Wat je nu doet is hem wijzen dat hij met je kan sollen en denigreren. En wat je je kinderen wijst is dat het een normale zaak is dat er uitgelopen mag worden en dat je het moet accepteren. Blijf niet leven als de oude generatie, maar kom op voor jezelf en hou zoveel van je zelf dat je deze negatieve energie kan loslaten. Ik zeg altijd “ what does not serve you is not for you, let it go”. Love yourself first always, then everything will fall in to place. Ik hoop dat je mijn advies ten harte neemt. Neem tijd voor jezelf om om erover na te denken wat ik gezegd hebt en te werken aan je eigen IK. Je kunt niemand veranderen en dat moet je onthouden. Je kunt alleen de manier waarop je naar iets Of iemand kijkt of reageert veranderen. It’s all in your hands. Ik wens je succes en liefde toe. Groetjes

Comments are closed.