AOV, Kinderbijslag en bijstand worden verhoogd!

0

Goed nieuws! Kinderbijslag wordt 900 per jaar!

De Algemene Oudedagsvoorziening (AOV), de Algemene Kinderbijslag (AKB) en de financiële bijstand worden per 1 november verhoogd. Dat heeft minister Armand Achaibersing van Financiën zojuist bekend gemaakt

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video van de langdurige, belangrijke en spannende vergadering van de De Nationale Assemblee Geef het door aan een ieder!

Verhoging financiële bijstand

De Algemene Oudedagsvoorziening (AOV), de Algemene Kinderbijslag (AKB) en de financiële bijstand worden per 1 november verhoogd. Dat heeft minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning niet zo lang terug bekendgemaakt in De Nationale Assemblee.

Sociaal vangnet verhoogd

De verhogingen maken deel uit van het sociaal vangnet van de regering-Santokhi/Brunswijk. Dat heeft DWT zojuist gepubliceerd

kinderbijslag Suriname

Verschillende verhogingen

AOV wordt verhoogd van SRD 525 naar SRD 750 per maand, AKB gaat van SRD 50 naar SRD 75 en de financiële bijstand wordt van SRD 375 opgetrokken naar 500. Verder blijft de financiële heffingskorting van SRD 750 per maand gehandhaafd. Die was SRD 125, maar werd vanwege Covid-19 gebracht naar SRD 750.

Video

U kunt hier de uitgebreide video bekijken:

Lees het volledige bericht op DWT online

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.