1 dode – 120 mensen genezen – 20 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – naar de supermarkt

Slecht nieuws! We hebben weer een corona dode erbij
Goed nieuws! Er zijn vandaag  120 mensen genezen verklaard.

Bekijk het bericht om de overige officiële cijfers te bekijken. We wensen  alle zieken veel beterschap.

[quads id=1]

Video’s  – Handen wassen of ontsmetten, in de rij wachten, praten via een plastic scherm of je spullen ontvangen via een klein gat bij de deur. Winkelen brengt tegenwoordig een hoop stress en irritaties. Niet alleen voor de klant, maar ook voor de, veelal Chinese, winkeliers. Bekijk een video en verplaats je eens in de schoenen van de ondernemer. Waarom houden we ons niet altijd aan de regels? En waarom moeten we de winkeliers uitschelden? Zij hebben het ook zwaar!

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname

E zijn vandaag 120 mensen genezen verklaard! Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.  Sterkte voor de nabestaanden!

[quads id=1]

Supermarkten en winkelen

Boodschappen halen in Suriname is vanwege de covid-19 Pandemie helemaal anders geworden. We kunnen niet meer zomaar snel een supermarkt binnenwandelen. Er zijn nu regels. Handen verplicht wassen/ontsmetten, voor de deur wachten en bestellen via een luikje. Praten voor een plastic cap etc. Niet iedereen vindt het prettig zo.  Soms brengt het irritaties met zich mee.

De winkeliers hebben het zwaar. Ze worden soms uitgescholden door hun klanten. Maar ze zijn ook bang voor hun gezondheid. Ze worden namelijk dagelijks blootgesteld aan eventuele zieke klanten. Bekijk de video met meer informatie hierover. Geef het door aan een ieder. Misschien kunnen we onszelf dan iets beter verplaatsen in de schoen van de winkeliers

Bekijk de video

[quads id=1]

[quads id=1]

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie