Video – First Lady Melissa Santokhi bezoekt Hart van Holland en Albert Heijn in Nederland

First Lady Nederland

“Bedrijven wilden de laatste jaren niet investeren in Suriname omdat ze zagen dat het niet de goede kant opging’. ‘Corruptie en andere problemen zullen nu effectief bestreden worden”.

Een aantal opmerkingen van personen die onze first Lady heeft ontmoet tijden haar bezoek in Nederland. De mensen in Nederland zijn zichtbaar blij met haar bezoek. Bekijk de interessante video om te horen wat de First Lady zelf vertelt over haar bezoek. Ze heeft al meerdere plaatsen bezocht en ze was zelfs in een plaatselijke Albert Heijn. Geef het door aan belanghebbenden. Be safe!

Onze First Lady in Nederland

Mevrouw Melissa heeft de afgelopen dagen verschillende grote en kleine gemeenten bezocht in Nederland. Vandaag was ze eerst in Almere en later op de avond kwam ze aan in Nijkerk. Ze ging naar de Albert Heijn

Onze first Lady in de Albert Heijn

Ze bezocht in Nijkerk ook een ondernemersbijeenkomst met Surinaamse en Nijkerkse ondernemers in het evenementencentrum Hart van Holland.

First Lady Melissa heeft tijdens haar bezoek in Nederland ook kennis gemaakt met sociaal maatschappelijke organisaties in bijvoorbeeld Amsterdam Bijlmer en Den haag. Dat zijn Nederlandse steden waar heel veel Surinamers wonen. Ze heeft gezelschap van beleidsadviseur Preshand Baldew.

Bekijk de video

De vrouw van de president van Suriname is inmiddels alweer een dag of 5 in Nederland. Haar werd gevraagd wat haar het meest is opgevallen. Ze geeft uitgebreid antwoord in de video. We wensen haar een fijne tijd in Nederland. Bekijk hieronder een interessante video update:

2 thoughts on “Video – First Lady Melissa Santokhi bezoekt Hart van Holland en Albert Heijn in Nederland

  1. Harry,

    Als je het over NEPOTISME hebt dan is de Mellisa moeten vragen hoe het komt dat ze de functie als lid van de RVC van staatsolie heeft aanvaardt.

  2. Deze mevrouw komt heel goed over op mij ik denk dat zei hoogst persoonlijk gaat zorgen voor verandering in Suriname. Melissa for president.

Comments are closed.