Onze 56-jarige brada Ronny Vliese is overleden in Paramaribo – foto’s

Ronny Vliese

Onze broer, mijn lievelingsneef en onze grappige oom was een fantastische kok met een goed hart.

Ronny Vliese is er niet meer. Dat maken de families Vliese en Terborg bekend. In het dagelijkse leven was Vliese werkzaam bij het nationaal leger van Suriname. Hij gaf ook zijn krachten aan het NCCR en was tevens een zeer gewaardeerd lid van De Transvaal familie. Onze Ronny is 56 jaar geworden.

[quads id=1]

MORGEN zal de uitvaart plaatsvinden te Paramaribo. Hij zal met militair eerbetoon naar zijn laatste rustplaats begeleid worden. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familieleden, matties, collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Ik hef mijn ogen op naar de bergen van waar zal mijn hulp komen. Mijn hulp is van de Heer die hemel en aarde gemaakt heeft.
Psalm 121 : 1 en 2

Diepbedroefd, maar wel dankbaar dat wij jou in ons midden hebben gehad, maken de families Vliese en Terborg bekend dat van hun is heengegaan, hun geliefde broer, neef en (groot) oom:

Ronny Glenn Vliese

In de leeftijd van 56 jaar
Geboren Paramaribo 11-5-1964
Overleden Paramaribo 14-9-2020

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 19 september 2020 in de recreatiezaal van de Memre Buku Kazerne noord. Om 14:30 bestaat de gelegenheid om afscheid te nemen, gevolgd door een uitvaartdienst. 16:15 vertrekt de stoet richting de begraafplaats René’s hof aan de Waakhuizenlaan te Paramaribo, waar hij met militair eerbetoon naar zijn laatste rustplaats begeleid zal worden.

Graag fleurige kleding

**Gelieve de Covid-19 protocollen in acht te nemen. Mond en neusbedekking verplicht.

Namens de nabestaanden:
Families Vliese en Terborg

[quads id=1]

[quads id=1]