De liefste mama, Dorine Derby – Mijnals, is er niet meer – Video’s & foto’s

Dorine Derby

Een droevig bericht van overlijden: Mevrouw Derby is er niet meer.

Ze is overleden in het AZP Paramaribo op 74-jarige leeftijd. Iedereen zegt dat hun moeder de liefste is, maar hun moeder was echt de liefste. Dat zeggen Susan en Kitty Derby in een gesprek met de media.

Video – Ze stond voor een ieder klaar. Je hoefde maar te bellen en ze was er. Vandaar dat ze deze bijnaam kreeg: Sociale zaken. Zij was een bekende in de samenleving. Zij was weduwe van Fred Derby en velen kennen haar als kleuterleidster in Suriname.  Bekijk het bericht en de video’s en luister wat de nabestaanden nog meer vertellen over mevrouw Derby. Ze hebben ook een verzoek aan de vele mensen die haar hun mama kennen. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen haar kinderen, vrienden en alle overige nabestaanden heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

“God is de gene die beslist over leven en dood. Daarom moeten we ons neerleggen bij Zijn besluit”.

Onze moeder

Dorine Derby-Mijnals

Is overleden in de leeftijd van 74 jaar

Lieve familie, vrienden en kennissen,

Veel te vroeg is gisteren vrij plotseling vredig ingeslapen onze liefhebbende en zorgzame moeder, grootmoeder, overgrootmoeder, peetmoeder, zus, schoonzus, nicht en tante, Ella Dorine Derby-Mijnals. De afgelopen jaren heeft mama naast de leuke en mooie momenten ook minder leuke momenten meegemaakt. Haar rotsvast vertrouwen in het geloof heeft haar steevast weer de kracht gegeven om verder te gaan. Helaas heeft mama deze slag niet overwonnen. En toch stellen wij geen waarom vragen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze Lieve Heer geen fouten maakt. Mama is veilig bij haar Heer en Heiland. Het is goed zo! Een lieve en sterke vrouw met een ❤ van Goud is heengegaan. De mooie en onvergetelijke herinneringen aan mama zullen wij koesteren.

Lieve mensen wij leven in een moeilijke tijd van een Covid pandemie waarbij de voorzorgsmaatregelen strikt in acht moeten worden genomen. Voor alle duidelijkheid, mama is niet overleden aan de gevolgen van Covid. Desondanks vragen wij u begrip dat wij geen rouwbeklag aan huis kunnen hebben. Uw attentie in de vorm van een telefoontje, app bericht, kaartje of mail waarderen wij enorm. Grantangi voor alle liefde die u mama hebt gegeven🙏. Wij zullen haar enorm missen, soms met een traan maar meer nog met een lach.

Lobi mama, dank voor alle liefde en alles dat je voor ons hebt gedaan. Dank aan onze lieve Heer dat hij jou als onze moeder heeft uitgekozen, je was de allerbeste moeder voor ons. Dank voor de levenslessen die je ons hebt meegegeven, wij zullen ze niet vergeten.

Moge haar ziel in vrede rusten.
Sribi switi lobi mama, wi sa tan memre yu.

Bekijk hier de video’s

Overlijden weduwe Fred Derby groot verlies voor SPA. Gun Castelen brengt een condoleance over.

Informatie omtrent de uitvaart volgt nog.