Video – 15-jarige uit Paramaribo meegenomen en gebruikt door 32-jarige man

15-jarige vermist Paramaribo

De 15-jarige Christel  uit Paramaribo was vanaf 4 september 2020 vermist. Het meisje vertelde haar ouders dat ze naar de winkel ging, maar ze kwam maar niet terug

[quads id=1]

Video’s – Na de eerdere uitzending kreeg de familie heel veel tips binnen. Het meisje was door een veel oudere man meegenomen naar een andere stad. De man is aangehouden! De vader vertelt in een nieuwe video wat er is gebeurd. Hij bedankt een ieder voor het delen  van zijn oproep want dankzij jullie is ze terecht. Bekijk de nieuwe video. Hij gaat ook in op een aantal ‘vervelende’ reacties die hij heeft gekregen uit de samenleving.  Meneer heeft ook een boodschap voor ouders en andere kinderen.

Christel is terecht

[quads id=1]

De 15-jarige vermiste Christel is gelukkig weer thuis in Paramaribo. Haar (pleeg)vader vertelt wat er is gebeurd. Ze is er vandoor gegaan met een veel oudere man. De man van 32 jaar heeft haar meegenomen en heeft haar gebruikt. De politie heeft hem aangehouden. Bekijk de video. Haar vader vertelt uitgebreid wat er is gebeurd. Luister ook naar zijn boodschap.

[quads id=1]

We vragen u beleefd om uw onvolwassen reacties achterwege te laten. Vriendelijk bedankt daarvoor. Geef het bericht door aan een ieder zodat een ieder weet dat Christel weer terecht is.

[quads id=1]

Eerste video

Video – Luister en bekijk het eerste vraaggesprek met de familie. Ze deden een dringende oproep via TBN Prime alert. Haar vader was te emotioneel om het woord te voeren vandaar dat een oom het woord nam.

[quads id=1]

One thought on “Video – 15-jarige uit Paramaribo meegenomen en gebruikt door 32-jarige man

Comments are closed.